Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля та потрапила в скандал: на торжество кохання одягла все чорне

Знаменита українська співачка Тіна Кароль сколихнула мережу, потрапивши у гучний скандал через корпоратив. Чим артистка не догодила молодятам?

Тіна Кароль, як і більшість відомих артистів в Україні користуються неабиякою популярністю на корпоративах. І звісно, дозволити собі запросити поп-діву виступати на приватному заході може дозволити далеко не кожен. Тим не менш, заможних людей в Україні вистачає, а тому заробітки у знаменитостей цілком  задовільні.

Тіна Кароль розповіла про свій фонд
Тіна Кароль потрапила в скандал через чорний одяг на весіллі

Тіна Кароль потрапила в скандал через чорний одяг на весіллі

Тіну Кароль запрошують до себе на весілля не тільки українські бізнесмени та світські левиці, але й колеги. Наприклад, зірка виступала на весіллі Насті Каменських та Потапа.

Вистачає і казусів. Декілька років тому виконавиця виступала для чергової пари молодят і потрапила в гучний скандал: організатор заходу попросила артистку одягти світлі речі, щоб не псувати дрес-код і на святі не було темного одягу. Втім, Тіна Кароль проігнорувала дане прохання і вийшла на сцену у звичному темному сценічному костюмі.

Тіна Кароль потрапила в скандал через чорний одяг на весіллі

Відповідальна за організацію свята пані Христина не стрималася та публічно розповіла аудиторії про те, що сталося на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Чи владнали між собою замовник та виконавець конфлікт достовірно невідомо.

Варто відзначити, що після початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль не брала участі у корпоративах. Зірка спочатку опинилася в монастирі на Київщині, потім перебралася до Польщі, де брала активну участь у мітингах, а згодом гаструлювала світом, розповідаючи про те, що відбувається в Україні.

Схожі статті