З сивою бородою та лисою маківкою: 47-річний Святослав Вакарчук став схожим на дідуся, а не на молодого батька

Святослав Вакарчук останнім часом змінився до невпізнаваності. Довговолосий брюнет перетворився ледь не на дідуся, хоча навесні відсвяткував лише 47-річчя. Як виглядав фронтмен популярного рок-гурту у молодості та сьогодні?

Тисячі українських жінок затамовували подих, коли красень з хриплим голосом виходив на сцену та співав пісні про кохання. В нього були закохані сотні фанаток та кожна з них мріяла отримати серце Святослава Вакарчука. Рок-співак соліст гурту “Океан Ельзи”, а його пісні роками не втрачають популярність.

Святослав Вакарчук створив гурт Океан Ельзи у 1994 році
Святослав Вакарчук створив гурт Океан Ельзи у 1994 році

Український рок-гурт був створений ще у 1994 році вісімнадцятирічним студентом з кафедри теоретичної фізики — Вакарчуком. Вже через два роки колектив гастролював не тільки в Україні, а й країнами Європи. За часів ранньої творчості Святослав виглядав як справжній рок-музикант — з щетиною та чорним, довгим волоссям.

Святослав Вакарчук у молодості
Святослав Вакарчук у молодості

Сьогодні артисту 47 років, але виглядає він помітно старше. Багато людей прагнуть зберегти свою молодість якомога довше, а особливо це стосується знаменитостей, які завжди знаходяться у центрі уваги та перед камерами. Зазвичай публіка вважає, що коли у людини є гроші, підтримувати ідеальну зовнішність не складе труднощів. Але дехто приймає вікові зміни, як належне та не намагається нічого змінити.

Як виглядає Святослав Вакарчук сьогодні
Як виглядає Святослав Вакарчук сьогодні

У порівнянні з архівними світлинами сьогодні Святослава не впізнати — облисіла маківка та сива борода. Вакарчук вже не перший, хто з початку війни постарів просто на очах. Постійні стреси через війну та хвилювання за сім’ю звісно будуть впливати не тільки на зовнішній вигляд, а я на самопочуття в цілому. Співак має двох маленьких дітей та їздить з волонтерською місію по усій лінії східного фронту, зустрічається з бійцями та дає концерти.

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук був одним із членів 12 сезону шоу “Голос країни”, але після відновлення знімань проєкту у жовтні не повернувся у судейське крісло.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.