Батько Ані Лорак висловився про її шлюб з Муратом Налчаджиоглу: “Так і не зрозумів, хто з них в хаті господар”

Батько знаменитої російської співачки Ані Лорак повідав правду про те, якими були стосунки між турецьким бізнесменом та артисткою напередодні їхнього весілля.

Стосунки Ані Лорак та Мурата Налчаджиолу починалися, як східна казка. Преса постійно писала про молодих закоханих, адже вони здавалися героями роману, які втілилися у реальних людей. Втім, дана історія тривала недовго. Після весілля Мурат почав світитися під час своїх вечірніх виходів у різноманітні заклади, де активно спілкувався з дівчатами.

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з'явилася ще одна донька
Батько Ані Лорак прокоментував шлюб співачки з Муратом Налчаджиоглу

Завершилося все знімком, який підтвердив зради бізнесмена. Ані Лорак прийняла рішення розлучитися зі своїм благовірним, а згодом розповіла, що він не був їй вірним навіть коли вона була вагітною.

Батько Ані Лорак прокоментував шлюб співачки з Муратом Налчаджиоглу

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу пояснив своє рішення залишитися в Україні
Батько Ані Лорак прокоментував шлюб співачки з Муратом Налчаджиоглу

Чи помітили батьки Кароліни у в особистості турецького мачо щось, що їх могло збентежити? Навпроти, обидва дуже вподобали нареченого і бажали молодятам щастя. Батько Ані Лорак Мирослав Іванович якось розповів, наскільки лагідним, ніжним та тактовним був майбутній чоловік зірки. Він навіть і подумати не міг, яким жахом обернеться цей союз для його спадкоємиці.

“Мурат взагалі любить поратися на кухні: сервірувати стіл, розставляти страви. Іноді Кароліна намагається його випередити, зробити щось самостійно, але він так вихопить з її рук тарілку і все розігріє, подасть сам. Радий, що вони йдуть один одному назустріч. І скільки за ними спостерігав, так і не зрозумів, хто з них у хаті господар. Рівноправність!”, — прокоментував стосунки своєї доньки чоловік.

Втім, знайомство двох сімей відкладали до останнього. Молодята вже готувалися до весілля, а батьки Ані Лорак ніколи в очі не бачили родину Мурата.

Схожі статті