Таємницю розкрито – Камалія вперше за свої 45 років зізналася, як її звати насправді. А ви знали?

Найбагатша співачка України Камалія вже багато років виступає під одним і тим самим сценічним ім'ям. Втім, чому у домашній обстановці до зірки не звертаються по-іншому?

Знаменита українська співачка Камалія виступає на сцені вже понад 20 років. У шлюбі з мільярдером Мохаммедом Захуром артистка перебуває з двотисячних. Фанати не могли не помітити, що і рідна мати, і коханий чоловік, і друзі називають зірку Камалією. Втім, важко повірити, що Інна Петрівна дали своїй дочці таке ім’я, тим паче при Радянському Союзі.

Камалія зізналася, як її звати насправді

Однак артистка якось зізналася, що насправді її звуть Наталією. Псевдонім для своєї спадкоємиці придумала мама, яка і займається продюсуванням її кар’єри. Однак, він настільки прижився і гармонійно поєднувався з особистістю співачки, що усі навколо, включаючи членів сім’ї почали називати її саме Камалією.

Камалія опинилася між двох імпозантних чоловіків
Камалія зізналася, як її звати насправді

Артистка зізнається, що їй самій цей варіант подобається набагато більше, тому вона лише рада, що її ім’я трансформувалося саме таким чином.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Камалія та її чоловік Мохаммад Захур дали ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіли про стосунки співачки з колишньою дружиною багатія та його старшою дочкою.

Як з’ясувалося, свій перший шлюб Мохаммад уклав з росіянкою, яка до того ж не взлюбила Камалію ще до зустрічі з нею, а тому особистого спілкування між жінками так і не сталося. З донькою жінки у співачки також все складно. Про непрості відносини вона повідомляла і раніше, але зараз конфлікт має політичну основу, адже Камалія демонструє, як погано ставиться до росіян. Тим не менш, бізнесмен впевнений, що коли період загострення пройде, усе повернеться на свої місця.

Схожі статті