Ніна Матвієнко пригадала, як ходила каятись в церкву: “Я пішла покаялась і батюшка дуже сміявся”

Легенда української естради Ніна Матвієнко завжди здається дуже стриманою та інтелігентною жінкою, але іноді співачка може здивувати своєю поведінкою та вразити навіть батюшку у церкві.

Ніна Митрофанівна вже досить зріла людина, але вона не втрачає свій життєвий оптимізм та жагу до життя. І це неймовірно, оскільки загалом люди у такому віці не надто активні, але народна артистка, показує те, що можна жити й інакше.

Ніна Матвієнко насмішила батюшку

Тож, Ніна досить часто виходить на публіку та дає інтерв’ю. Так, нещодавно співачка завітала на розмову до Олени Кравець на шоу “Тихий вечір”, де жінка розповіла про свої пригоди та згадала, як одного разу вона приходила покаятись до церкви через свою нецензурну лексику. Але насправді це не можна назвати гріхом, тому що всі ці слова були спрямовані на російських загарбників.

Тож, Ніна Митрофанівна розповіла про свою реакцію на все, що вони коять на нашій землі. Звісно, що жінку це все дуже непокоїть і навіть вона не може стриматись, коли бачить наслідки російських злочинів.

“Падло можу сказати на москалів, на орків кажу падлюки, або гірше щось Матюкнулася кілька разів, але пішла покаялась через це, і батюшка дуже сміявся. Він не вірив, що я можу таке казати, тому йому було смішно” – розповіла Ніна Матвієнко.

Тож, як бачимо, і таких стриманих людей, як Ніна Митрофанівна, можна вивести з себе та змусити зробити щось не надто пристойне, наприклад, як використати нецензурні слова. Але ж все ж таки для виховання співачки – це вихід за межі й тому, Ніна Матвієнко вирішила піти до батюшки, аби вимолити свій так званий гріх.

А от про українських захисників Ніна Митрофанівна навпаки молиться та бажає їм лише здоров’я та сил, і, звісно, найшвидшої перемоги.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.