Віталій Козловський зізнався, що скандальний роман та заручини з Есхакзай були фейком: “Брехня є нецікавою”

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський вперше розповів про те, що його стосунки з Раміною Есхакзай, а значить і заручини, були фейковими.

Декілька років тому Віталій Козловський та Раміна Есхакзай потрапили у небувалий скандал. Здавалося, пара збиралася одружуватися, але напередодні весілля співак раптом розірвав стосунки та почав зустрічатися зі своєю концертною директоркою. Натомість екс-учасниця Холостяка залишилася з розбитим серцем.

Якраз на той період припав старт журналістської діяльності жінки на YouTube, і саме тому деякі користувачі мережі запідозрили, що усе, що відбувалося між співаком та його екс-нареченою насправді просто піар. Так чи інакше, але і артист довго відновлювався після судів з Ігорем Кондратюком і Раміна мріяла побудувати успішну кар’єру. І як з’ясувалося, саме так все і було. Нещодавно Віталій Козловський підтвердив, що стосунки були фейком.

Віталій Козловський зізнався, що роман з Раміною Есхакзай був фейком

Віталій Козловський зізнався, що скандальний роман з Есхакзай були фейком

Так, нещодавно зірка дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що насправді ніколи не мав стосунків з екс-учасницею Холостяка, а ідея розіграти їх перед аудиторією належала саме Раміні.

Конфлікту між зірками немає, і ба більше, хоча вони не спілкуються, але підтримують зв’язок. Наприклад, журналістка активно слідкує за творчістю Віталія і постійно вітає його з новими проривами у кар’єрі.

“Це було потрібно більше Раміні. Немає диму без вогню. Зараз такий час, що будь-яка брехня, вона, по-перше, є не цікавою, а, по-друге, не має сенсу. Це те, що було”, – сказав Козловський.

Цікаво, що Раміна з часом намагалася уникати будь-яких розмов про колишнього нареченого, і пояснення Козловського робить цю поведінку більш логічною.

Схожі статті