Влад Яма повернувся в Україну? Хореограф зустрів Новий рік в аеропорту та зізнався чому: “Відсвяткувати вдома”

Знаменитий український хореограф Влад Яма у ранок 1 січня вийшов на зв'язок та повідомив про те, що відсвяткував Новий рік в аеропорту. Що сталося?

Після початку повномасштабної війни в Україні Влад Яма забрав свою родину та поспіхом евакуювався до Сполучених Штатів Америки. Понад декілька місяців хореограф мовчав про своє місцеположення, і правду видавав лише його акаунт в соціальних мережах, на якому була вказана геолокація.

Про те, що хореограф знаходиться далеко свідчило і відсутність оновлень. Зірка публікував лише архівні кадри, а також новини про війну.

Влад Яма зустрів Новий рік в аеропорту

Однак, зірці все ж таки довелося зізнатися, що він прийняв рішення виїхати з України та знайти прихисток за океаном. Тим не менш, хореограф постійно говорить про те, як сумує за Батьківщиною, як ненавидить окупантів і що робить для того, щоб наблизити перемогу.

Так, Влад бере активну участь у багатьох благодійних заходах, мета яких завжди одна єдина — збір коштів для України.

Влад Яма зустрів Новий рік в аеропорту

У ніч Нового року від зірки не було жодних новин, а на ранок на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося повідомлення, в якому він зізнався, що зустрів 2023-й в аеропорту.

Родина хотіла відсвяткувати вдома, але шанувальники рано зраділи, адже далі він пояснив, що мова йде саме про дім у Штатах.

Варто відмітити, що минулого року танцюристу також не вдалося насолодитися сімейним святкуванням, адже поки одні святкували, родина Влада знаходилася на шиномонтажі.

Нагадуємо, що своїх батьків Влад евакуювати не зміг. Родина зірки все життя прожила в Запоріжжі. На території України залишився його старший брат-юрист, якого він обожнює. Під час інтерв’ю, яке родина давала вже з-за кордону Влад та Ліліана зізналися, що сильно задумуються про народження другої дитини.

Схожі статті