“Героям слава”: Валерій Меладзе пошепки підтримав Україну на концерті – Пугачова вже чекає в Ізраїлі

Валерій Меладзе відомий співак, який у мирні часи був дуже популярним в Україні й часто виступав на концертах та корпоративах разом з українськими зірками. Але згодом остаточно обрав для розвитку своєї кар'єри росію.

Валерій від самого початку повномасштабної війни засудив дії кремля та своєї влади й закликав припинити напад на Україну, яка займає велику частину в його серці. Тож, ще з лютого, Меладзе заборонили виступати у росії, але на маленькі сцени артиста запрошувати не припинили, що дуже дивує.

Валерій Меладзе підтримав Україну

Тому, Валерій, як і багато інших артистів з рф виступав на корпоративах за кордоном, зокрема в ОАЄ. Оскільки багато російських бізнесменів вчасно змогли поїхати у Дубаї, та ще й таємно, то можуть собі дозволити влаштовувати корпоративи та концерти за участю улюблених зірок. Так, на одному з концертів в ОАЄ виступав і Валерій Меладзе, який у розмові з прихильником пошепки сказав “Героям слава”.

Річ в тому, що чоловік, який знімав розмову з Валерієм на камеру, спочатку попросив привітати свою дружину, яку, звати Віра, а потім голосно сказав фразу “Слава Україні” на що Меладзе відреагував відомим продовженням “Героям слава”, тільки прибрав мікрофон від обличчя та на гучну реакцію співрозмовника сказав тихіше.

Валерій Меладзе підтримав Україну

Це відео дуже швидко розлетілось мережею й вже дійшло до російських депутатів та спецслужб. Тож, тепер Валерія можуть залишити без російського громадянства та внести у списки іноагентів. Так само як це зробили з Аллою Пугачовою, Максимом Галкіним, Лаймою Вайкуле та іншими відомими російськими артистами.

ЗМІ росії вже подейкують що МВС та СБУ рф вже готуються до того, щоб позбавити Меладзе всіх його звань та нагород. Та насправді, це зовсім не новина, тому що Валерій вже далеко не перший артист, якого російські діячі позбавляють всього заробленого лише через незгоду підтримувати агресію своєї країни.

Варто сказати, що Меладзе довго тримається на російській сцені після своєї першої спроби публічно підтримати Україну, можливо він настільки багато приносить рф, що йому поки що дозволяють там спокійно жити та працювати. Але вітивка в Дубаї точно не принесе Валерію нічого доброго.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".