Якими будуть наймодніші зачіски у 2023 на прикладі зірок: Олена Зеленська, Лілія Ребрик, Надя Дорофеєва

Українські жінки невпинно задають тренди на моду: стильні зачіски, яскраві образи чи корисні звички. Відомі зірки надихнули українок на трендові зачіски 2023-го

Відомі українські жінки щоденно виступають на публіці та активно ведуть свої соцмережі. Окрім меседжу, які несуть зірки, підписники не можуть лишити непоміченим і зовнішній вигляд жінок: стильні луки, прекрасний макіяж та зачіска, яка додає доповненості образу.

“Усе ідеальне – просто”, – саме так можна охарактеризувати відомих українок та їхні зачіски.

Олена Зеленська

Першій леді притаманна стриманість та класика. Світлий колір волосся підкреслює виразний погляд, а зачіска виглядає акуратно та вишукано завдяки своїй простоті.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Олена Зеленська – це переважно або вкладене розпущене волосся, або ж – низько зібране, переважно із проділом посередині. Така зачіска, невимушена та стримана, точно підкорить серця своєю простотою.

Лілія Ребрик

Українська акторка, ведуча, справжня зірка шоубізу Лілія Ребрик не далеко пішла від Олени Зеленської – світлий колір та гарно вкладене волосся. Лілія переважно має розпущені пасма, невимушено випрямлене утюжком.

Рідше зірка обирає зачіску у вигляді зібраного волосся.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Надя Дорофєєва

Чи не найвідоміша українська співачка кілька років поспіль вдало експерементує зі своїм волоссям. Різні кольори, стилі, зачіски – усе це так притаманно запальній Наді.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Наразі Дорофєєва – темненька. У мережі та на публіці вона не з’являється із “вежами” на голові. Усе так само просто – розпущене волосся, вправно випрямлене чи то самостійно, чи то завдяки професіоналам.

Українські зірки доводять, що істинна краса – у простоті та невимушеності. Відтак, українські жінки задають тренди на справжність і легкість.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".