Дмитро Ступка після розлучення з Логуновою показав, як виглядає його обраниця: критики прокинулися швидко

Дмитро Ступка вже кілька років перебуває у стані розлучення, і його колишньою дружиною є Поліна Логунова, яка нині живе у США та успішно побудувала своє особисте життя після розлучення.

Відомо, що Ступка досить важко пережив розлучення зі своєю екс-дружиною, яка прямо кажучи, його проміняла на успішного американця, до якого й пішла від Дмитра, та полетіла у саму Америку. Цю звістку Ступка дізнався прямо у новорічну ніч, що зовсім вибило чоловіка з рівноваги. Тому він надто довго переживав розрив зі своєю коханою.

Дмитро Ступка показав нову обраницю

Діма тривалий період часу не міг нікого до себе підпустити та дозволити собі закохатися. Він жив кар’єрою та лікував свої рани, які залишила в його серці Логунова. Та зараз же Діма також живе у США і досить добре проводить там час. Так, на останньому відео у профілі актора в instagram, він оприлюднив відео, де досить активно та весело проводить час у компанії невідомої дівчини. Щоправда, він засвітив лише ноги своєї ймовірної обраниці. Але це вже викликало багато галасу у мережі.

Тепер ширяться плітки про нову обраницю Ступки, яка зайняла місце в його серці. А також, Дмитра засудили за те, що він розважається та катається нічним містом, поки в його рідній країні йде війна. Звісно, це зовсім не стосується справ кохання, але все ж таки, в черговий раз актора критикують за безтурботне життя в Америці.

Тож, поки шанувальники активно критикують Дмитра, він можливо повною мірою будує своє нове особисте життя і намагається повністю відпустити своє минуле. А незабаром Діма може сміливо оприлюднити свої стосунки з таємною дівчиною з автомобіля і стати по-справжньому щасливим чоловіком, який кохає і відчуває кохання на свою адресу. Тому, залишається лише й надалі слідкувати за Ступкою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.