Оля Цибульська подякувала долі за Зеленського: Дзідзьо і законний чоловік співачки-розлучниці в стороні

Оля Цибульська одна з найсміливіших та найзухваліших співачок українського шоу-бізнесу, яка ніколи не соромилась висловити свою думку з будь-якого приводу. Тому й зараз спокійно це робить.

Про особисте життя Цибульської говорять багато, оскільки майже всі роки своєї популярності Оля не показувала чоловіка, за якого ще у юності вийшла заміж. Тому, дівчині постійно приписували романи з колегами. Перший під роздачу попав Нікіта Добринін, коли почав вести шоу на музичному каналі “M1”. Оскільки колеги знаходились багато часу разом на зйомках, в ефірі, поза камерами, їх, звісно сприймати як пару закоханих, а не пару колег.

Цибульська з чоловіком

Теж саме була й з Віталіком Козловським. Але найгучніші плітки про романтичні стосунки Олі стосуються її кума Дзідзьо. Раніше подейкували, що навіть син співачки Нестор, народився саме від Михайла Хоми. Але після того, як Цибульська нарешті показала, як виглядає її чоловік, кількість чуток припинила існувати. Оскільки Сергія побачила вся країна. До того ж він досить чітко розповів про те, що не хоче ставати популярним, бо він займається сімейним бізнесом і на камери у нього немає часу та бажання.

Певно, вже нічого не може здивувати шанувальників артистки, але ні, може. Наприклад, днями Цибульська публічно зізналась, що вона молиться за президента, а також дякує долі за присутність Володимира Зеленського у її житті.

“Дякую долі. Що подарувала нам таку людину. Молюсь за нього” – написала Цибульська.

Скрвншот історії Олі

Про це, співачка повідомила у ході розмови зі своїми підписниками, які поставили Цибульській таке запитання. Та звісно, що іншого варіанту відповіді й бути не могло. Зараз кожен житель та громадянин України пишається своїм походженням, своїми людяними якостями та, звісно, нашим президентом. Який, зараз робить все можливе і неможливе, щоб прискорити нашу перемогу та зберегти незалежність та волю України.

Тому, зовсім не дивно, що Оля Цибульська відповіла саме так і ще додала червоне сердечко.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.