Не пілот, а кухар: Пава з “МастерШеф-7” подарував ніжний букет квітів Аліні Ляшук з “Холостяка-10”

Аліна була найскромнішою у своєму сезоні "Холостяка", а от Пава навпаки, душа компанії та зірка "МастерШеф". Та нині вони є гарними друзями, але при цьому Вадим дарує дівчині квіти.

Ляшук прийшла на 10-й сезон романтичного шоу “Холостяк” головним героєм тоді став пілот Макс Михайлюк, він приділяв не мало уваги Аліні, але на той момент дівчина була зовсім юною, але й досить розумною та з характером. Макс намагався розкрити дівчину, але Аліна дуже соромилась та не могла повність бути чесною з ним. До того ж Аліна багато чого обговорює з мамою, яка по життю є її найкращою подругою, а це бентежить чоловіків, і здається трохи дивним. Тому, через різницю у віці та у життєвих принципах, Макс не обрав Аліну.

Аліна Ляшук
Аліна Ляшук

Нехай щастя та кохання дівчина на проєкті не здобула, проте популярність та велику увагу зі сторони відомих чоловіків змогла. Наприклад, після першого сезону “Холостячки” Аліна почала часто гуляти у компанії Артема Шепеля, йому дуже подобалась Ляшук, але й він не став будувати з нею відносити, оскільки вона юна.

Можливо зі стосунками Аліні й не щастить, проте друзів вона собі знаходить класних. Так, дівчина якимось чином почала дружити з тандемом “МастерШеф” Владом Міцкевичем та Вадимом Бжезинським. Разом вони часто гуляють та знімають різноманітні відео для Тік-току та для instagram, вони танцюють, жартують та просто гарно проводять час.

Так, на одному з відео Пава подарував  Аліні букет квітів. Звісно, що квіти були куплені спеціально для ролика, але вони потім залишились в Ляшук. У кадрі Вадим вручає квіти дівчині, хоча вона вже стоїть з букетом. А підпис така:

“Коли вона замість привіт каже Слава Україні”.

Також на відео присутня бабуся, яка, скоріш за все й продаж ці букетики. Тож, стосунки між Павою і Ляшук лише дружні, а квіти дарує він дівчині лише на відео чи коли вітає з Днем народження як друг.

Схожі статті