“Не вистачає”: через 3 роки після весілля молода дружина Віктора Павліка вразила зізнанням про стосунки

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина раптово зробила заяву про дефіцит спілкування та підтримки. Деталі дізнайтеся в нашій статті.

Більше трьох років тому стало відомо про те, що Віктор Франкович та його концертна директорка офіційно розписалися. Весілля подружжя вирішило відкласти на потім, адже Павлік тільки-но поховав свого молодшого сина Павла і через траур та горе не міг і подумати про торжество.

Молода дружина Віктора Павліка вразила зізнанням про стосунки

Блогерка Катя Репяхова розповіла, чому їй протягом року не варто вагітніти від Павліка
Молода дружина Віктора Павліка вразила зізнанням про стосунки

Тим часом Катерина вже заявила про себе, як про блогерку. Дівчина активно створювала контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і напрацьовувала все нову і нову аудиторію, яка вподобала діяльність дівчини.

Зараз Катерина працює над підвищенням своїх доходів, адже активно бере рекламу у блозі, керує власним бізнесом і досі допомагає своєму чоловіку з концертами.

Нещодавно Репяхова зобов’язалася прорекламувати жіночу спільноту для своїх підписниць, і в рамках маленької рекламної компанії повідомила про те, що кожній жінці, включаючи її саму, зараз не вистачає спілкування та підтримки.

Молода дружина Віктора Павліка вразила зізнанням про стосунки

Примітно, що хоча Катерина і розповідає багато чого про свій побут, про життя з Віктором Франковичам, про своє минуле та плани на майбутнє, Катерина майже ніколи не ділиться своїми почуттями та емоціями, і може лише епізодично розповісти про про ті кардинальні зміни у її відчуттях, які відбуваються.

Тому зізнання про те, що їй не вистачає спілкування та підтримки прозвучало досить неочікувано. А втім, це доволі очевидно, адже Віктор Франкович після початку повномасштабної війни в Україні дає багато благодійних концертів і постійно знаходиться в дорозі.

Сама Катерина з якоїсь причини частіше показує у своєму блозі маму, чоловіка, сина, сестру та родичів, а от друзі на її сторінці майже не фігурують, що цілком імовірно пояснюється їхнім бажанням приватності.

Схожі статті