Службові романи: як починалися любовні історії Горбунова та Осадчої, Потапа і Насті, Білик і Коляденко

Безліч українських зірок, які так наполегливо працюють у ефірах, на камеру та заходах познаходили таких же трудоголіків, які постійно на роботі та одружились

Українські знаменитості відомі своїм трудоголізмом та чи не постійним перебуванням на роботі. Зірки так багато працюють, що іноді в них просто не вистачає часу на особисте життя. Саме тому знаменитості на роботі проводять увесь час. І таких дуже багато: це і чоловіки, і жінки. Вони зустрічаються там, де вони бувають найчастіше – на роботі. Там знайомляться, разом працюють, урешті-решт закохуються, одружуються і створюють сім’ї.

Юрій Горбунов і Катя Осадча

Катерина і Юрій були знайомі не один рік перед тим, як почали зустрічатися. Вони часто пересікалися на зйомках різних проєктів і як результат – не встояли перед сильним почуттям кохання.

Справжня любов зародилася між зірковими ведучими під час зйомок популярного українського шоу Голос. Діти. Зйомки тривали дуже довго – цілими днями та місяцями. Саме тоді Катерина та Юрій неабияк зблизилися – проводили безліч часу разом, так і закохалися. Потім одружилися, зараз виховують діток.

Катя та Юрій
Катя та Юрій

Потап і Настя

Знаменитий продюсер Олексій Потапенко та відома співачка Настя Каменських разом пропрацювали десять років. Вони були відомі як зірковий дует Потап і Настя. Та потім, коли дует розпався, а Настя захотіла йти в сольну кар’єру, Потап зрозумів, що не зможе відпустити жінку – він був по-справжньому закоханий у неї. Згодом пара одружилась, а зараз підписники думають, що Настя вагітна.

Потап і Настя
Потап і Настя

Ірина Білик та Діма Коляденко

Популярна українська співачка Ірина Білик та відомий шоумен Діма Коляденко – найочікуваніша пара останнього часу.

Не так давно Білик показала неоднозначне відео зі своїм колегою, а за сумісництвом колишнім коханим Дімою Коляденко. На кадрах народна артистка України та шоумен обіймаються на тлі визначних пам’яток Праги, а в руках Білик – крихітний букет троянд, що нагадує весільний.

Ба більше, наприкінці ролика зірка показує праву руку, а на її безіменному пальці у цей час можна розглянути обручку.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.