Настя Каменських і Потап розлучаються? Розкрито деталі конфлікту у подружжя: “Потап хоче помиритися”

Після повернення Настя Каменських та Потапа до України шоу-бізнесом розійшлися чутки про можливе розлучення пари. Що відбувається у стосунках зірок, дізнайтеся в нашій статті.

На момент вторгнення російської федерації на території України Потап та Настя Каменських знаходилися в іншій частині Європи. Повернутися до України подружжя наважилося лише через півроку.

Людмила Хомутовська розповіла, чи розлучаються Настя Каменських і Потап

Людмила Хомутовська розповіла, чи розлучаються Настя Каменських і Потап

Майже одразу після новини про те, що Настя Каменських та Потап знаходяться на батьківщині мережею розповзлися чутки про їхнє розлучення. Спровокувала їх тривала розлука артистів. Обидва неодноразово говорили про те, що це пов’язано з їхньою завантаженістю та концертними турами.

Однак, шанувальників це не заспокоїло, а обговорення можливого розриву в інфопросторі тривають. Нещодавно і знаменитий український журналіст Слава Дьомін поцікавився у екстрасенса Людмили Хомутовської, чи дійсно пара задумується розірвати шлюб. Однак, відповідь може потішити шанувальників колишнього дуету, адже Людмила впевнена, що до розлучення не дійде, хоча у пари є певного роду конфлікти, як і в будь-якої сім’ї.

“Сказати, що в них там мир та спокій я не можу. Чому, тому що в нас тут є тема якихось фінансових труднощів. Взагалі, стоїть якась така тема фінансових труднощів. Але сказати, що вони розлучаються, я також не можу. Те, що вони там трошки сваряться, то таке, то життя. По мені, вони все-таки повинні помиритися. Принаймні Потап хоче помиритися”, — розповіла пані Хомутовська.

Нагадуємо, що не так давно зіркове подружжя засвітилося під час приватної вечірки. Каменських та Потап не оновлювали контент у зв’язку з даним заходом, а фотографії з’явилися на акаунті їхньої спільної знайомої.

Схожі статті