Як виглядають діти Ектора Хіменеса-Браво: особисте життя і сім’я колумбійського судді “МастерШеф”

Популярний в Україні шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво неохоче ділиться подробицями свого особистого життя, однак дещо таки відомо.

Дуже багато українських зірок притримуються відомого у світі вислову: щастя любить тишу. Саме тому вони не охоче афішують шанувальникам та шанувальницям деталі свого особистого життя. Погодьтесь, не всім хочеться, аби їх розпитували про подробиці домашнього – того, що залишається поза кадром. Хоч і безліч знаменитостей чи не кожного дня публікують у мережі все нові й нові деталі з родинного життя, та багато хто залишає домашніх вдома. Ба більше – деякі зірки навіть спеціально і старанно ховає коханих від об’єктивів журналістів чи прихильників. Таким, наприклад, є і знаменитий канадський шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво. Якраз він дуже давно й дуже вправно приховує своє особисте життя за сімома замками.

Чоловік зізнається, що якось уже зробив висновки стосовно того, чи знайомити своїх шанувальниць та шанувальників із обраницею серця: якось кухар уже познайомив дві сторони, проте роман завершився невдало.

Ектор якось уже систематично демонстрував світлини зі своєю другою половинкою, однак не показував лиця дівчини. Під час війни йому довелося відпустити свою кохану за кордон, щоб не наражати її на небезпеку.

Сумую за нашими сімейними вечорами, – написав Ектор на своїй сторінці в  соціальній мережі Інстаграм.

Чоловік часто зізнається, що по-справжньому сумує за коханою. І ось не так давно він викладав фото жінки, підписники змогли навіть роздивитися те, як вона виглядає.

Хто ця дівчина, чим вона займається – невідомо, але основне, що вони щасливі попри відстань.

Відомо також і те, що Ектор ніколи не був одруженим і немає дітей, навіть похресників чи похресниць, проте чоловік говорить, що на все свій час, а він зараз є абсолютно щасливим і без шлюбу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.