Імена 10 суддів МастерШеф всіх сезонів: Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська, Володимир Ярославський і ще 7

Знамените українське кулінарне шоу МастерШеф мало багатьох суддів за свою багаторічну історію: люди були з різних куточків України й навіть світу.

Ектор Хіменес-Браво

Відомий шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво є головним суддею шоу “МастерШеф”. Чоловік входить до списку найкращих шеф-кухарів світу. Ектор Неоднаразово отримував кулінарні нагороди, а в 2011 році йому надали звання World Master Chef.

Ольга Мартиновська

Ольга була учасницею “МастерШеф” у 3-му сезоні. Після перемоги в шоу жінка поїхала на навчання у Францію до кулінарної школи Le Cordon Bleu. Це було її найзаповітнішою мрією. Згодом вона стала суддею “Мастер Шеф. Професіонали 2”.

Володимир Ярославський

Талановитого шеф-майстра почала цікавити кухня ще з 11 років, а вже у свої 17 почав працювати у ресторані. З 2019 року Ярославський став суддею проєкту “Майстер Шеф. Професіонали”. Він також із Ольгою Мартиновською написав книгу “100 рецептів на кожен день”.

Один із суддівського складів
Один із суддівського складів

Єлизавета Глінська

Жінка перемогла у відомому шоу “МастерШеф”-2. Згодом Єлизавета розпочала навчання в Парижі. На сьогодні в шеф-кухарки є власна школа кондитера, де вона також викладає.

Дмитро Горовенко

Харизматичний молодий кухар входив у список “25 кращих шеф-кухарів України”. Тоді Дмитрові було лише 26 років. А до складу суддів “МастерШеф” він долучився у 2017 році.

Тетяна Литвинова

Жінка з юного віку цікавилась приготування їжі та їй добре це виходило. Спочатку Тетяна готувала для себе і рідних, потім вона стала кулінарним експертом програми “Все буде добре”. Згодом стала членом журі “МастерШеф”.

Жанна Бадоєва

Українська телеведуча, яка відома своєю проросійською позицією. У 2012 році була у складі суддів кулінарного шоу.

Микола Тищенко

Український політик та ресторатор. Був членом журі у кулінарному шоу на СТБ “МастерШеф” до 2016 року. Після цього Микола Тищенко став ведучим програми “Ревізор”.

Дмитро Танкович

Відомий білоруський шоумен. Він продюсував проєкти: “Хата на тата”, “Здамо будиночок біля моря” і “Коли ми вдома”. Крім цього, був ведучим “МастерШеф”.

Сергій Калінін

Чоловік почав будувати кулінарну кар’єру ще з 9 класу. Однак, Сергій став спочатку не кухарем, а бізнесменом. Згодом він вирішив таки втілити бажання юності. Саме тому протягом п’яти років був суддею на популярному кулінарному шоу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.