У Лесі Нікітюк серйозна конкурентка: стало відоме ім’я зірки, яка планує стати Холостячкою: “Мені дуже цікаво”

Григорій Решетнік вже декілька місяців обговорює зі своєю аудиторією, хто ж може стати наступним Холостячеою. Як з'ясувалося, на це місце претендує не тільки Леся Нікітюк.

Перший сезон романтичного реаліті-шоу “Холостячка” був настільки успішним, що одразу ж заробив неймовірну популярність в Україні. Після Ксенії Мішиної на проєкт прийшла Злата Огнєвіч, франшиза взяла вельми високу планку.

Саме тому шанувальники шоу очікують, що третьою Холостячкою стане не менш відома та популярна постать в шоу-бізнесі. Тим не менш, Григорій Решетнік поки що навіть не натякав, яке рішення прийняли продюсери та редактори шоу стосовно нової героїні.

Стало відоме ім’я зірки, яка планує стати Холостячкою

Не так давно Леся Нікітюк ділилася своєю думкою, що цілком імовірно може стати головною героїнею проєкту в третьому сезоні. Але як з’ясувалося, на кастингу в неї може з’явитися серйозна конкурентка.

Нещодавно популярна співачка Jerry Heil поділилася в інтерв’ю для Григорія Решетніка, що хоче потрапити на шоу.

Стало відоме ім’я зірки, яка планує стати Холостячкою

“Тепер ти мене запросиш зніматися в “Холостячку”. Я дуже хотіла насправді взяти участь. Я просто останній сезон разом з усіма дивилася, мені дуже цікаво. Мене цікавить”, – зізналася співачка.

Примітно, що зараз Яна знаходиться за кордоном, адже отримує вищу освіту. Як артистка збирається поєднувати навчання та знімання в реаліті вона поки що не пояснювала.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Jerry Heil взялася за створення “народно-фольклорного” репертуару. Зірка створює композиції з усім знайомих мотивів. Також вона запрошує долучатися до своєї творчості виконавців з інших країн. Наприклад, Яна може похизуватися дуже вдалою колаборації з німецькою та словацькою співачками.

Схожі статті