Данієль Салем слідом за Тимуром Мірошниченком та Златою Огнєвіч заговорив про всиновлення дитини

Відважний Данієль Салем з перших днів повномасштабної війни відправився на фронт, аби захищати нашу неньку від нападу ворожих сил росії. Та побачив там багато жахів, які важко сприйняти. Тому, дійшов до висновку, що одну дитину, яка залишилась без родини, він точно забере до себе.

Наразі в нашій країні дуже багато діточок втрачають своїх батьків – це жахливо, адже ні вони, ні їхні близькі не винні ні в чому і вони мали жити своє прекрасне життя у вільній Україні. Та, на жаль, доля розпорядилась інакше. Тому, багато сімей приймають для себе сміливе рішення взяти опіку над цими дітьми. Так, це буде важко, адже дитина знає, що її рідних батьків забрала росія. І до таких малюків потрібен особливий підхід та, звісно, робота з психологами. Це нелегкий шлях як для дитини, так і для опікунів. Проте це дуже благородна справа, не кожен морально готовий взяти чужу дитину та любити її як свою рідну.

Данієль Салем хоче всиновити дитину

Але все ж таки багатьох цей шлях не лякає, і це вже свідчить про свідомість українців і дійсно демонструє, який ми народ. Так, наприклад, вже багато відомих людей думають про всиновлення дітей війни. Про це говорили Катя Осадча з Юрієм Горбуновим, Злата Огнєвіч і вже почав процес Тимур Мірошниченко з дружиною.

А днями й наш захисник і відомий телеведучий Данієль Салем зробив заяву, що як тільки він повернеться з перемогою, він з коханою хоче процес всиновлення. Данієль вже знає, що він візьме опіку над зовсім маленькою дівчинкою, яку він побачив два місяці тому та відчув, що саме вона стане його дочкою.

Данієль Салем стане опікуном дитини

Річ в тому, що Салем бачив двомісячну дівчинку, яка під час обстрілу втратила своїх батьків та відразу прийняв для себе рішення забрати її до себе. Проте саме зараз він не може цього зробити, адже він на війні, а дружина з дочкою за кордоном.

“Ця дівчинка буде моєю донькою. Я впевнений. Їй зараз вже чотири місяці. Їй було два місяці, коли ми її забрали з-під обстрілу. Але це буде. Це дуже інтимна історія для мене” – розповів Данієль.

Данієль Салем стане батьком для дитини, яка втратила батьків на війні

До того ж рідна донька шоумена Санта-Луна цілком підтримує батька та дуже радіє, що незабаром у неї з’явиться сестричка. Тому, взагалі немає жодних перешкод крім часу для такого важливого вчинку у житті. Тому, якщо ви відчуваєте, що зможете полюбити дитину, яка не є вашою за біологічними факторами – це шанс дати їй та собі щасливе майбутнє у родині.

Схожі статті