Молода мама Іванна Сасанчин розповіла, як змінилося подружнє життя з Романом: “Хочеться побути наодинці”

Дружина молодого українського виконавця та переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна поділилася деталями свого емоційного стану. Усі деталі в статті.

Позаминулого року у переможця вокального проєкту “Голос країни” Романа Сасанчина народилася дочка Елізабет. Маленька красуня з’явилася на світ напередодні важких подій.

Іванна та Роман Сасанчин
Іванна Сасанчин розповіла, як змінилося подружнє життя з Романом за рік

Вже через декілька місяців молода мама була вимушена забрати крихітну дочку та племінницю і виїхати за кордон. Там Іванна знаходилася приблизно декілька місяців, і тільки-но з’явилася можливість повернутися до коханого чоловіка, вона саме так вчинила.

Іванна Сасанчин розповіла, як змінилося подружнє життя з Романом за рік

За минулий рік родина пройшла через багато випробувань, як і більшість інших українських сімей. Втім, це лише зміцнило їхні стосунки. Наприклад, нещодавно Іванна та Роман таки наважилися взяти церковний шлюб і на даний момент повінчані.

Але як і в будь-яких взаєминах, кожному партнеру необхідний власний простір, і Іванна його для себе організовує. Нещодавно блогерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фотографії з прогулянки разом з маленькою Елізою, яка знаходилася у візочку.

У дописі до публікації Іванна зізналася, що часом їй необхідно побути з собою наодинці, і вона цей час знаходить. Імовірно, Іванна робить подібні зізнання не просто так, адже зараз в мережі активно пропагується здорове ставлення та любов до себе, а час на одинці — необхідна їх складова.

До речі, не дивлячись на важкі часи та пережитий сильний стрес через поранення батька на фронті, Іванна на відміну від великої кількості зірок виглядає просто відмінно.

Схожі статті