Олена Зеленська святкує день народження – яка вона, перша леді: спогади Зеленського, Кравець, Кошового

Шостого лютого перша леді України Олена Зеленська відзначає свої сорок п'ять років. Друзі згадали, якою насправді є Олена в житті – поза камерами.

Олена Зеленська – нинішня перша леді України. Сьогодні, шостого лютого, жінка шостого президента нашої держави, відзначає свої сорок п’ять років. Зеленська від початку своє діяльності у сфері, на яку, як то кажуть, ніде не вчаться, – діяльності першої леді, активно займалася освітніми питаннями України, піклувалася про харчування дітей у школах тощо. Та з приходом повномасштабної війни в України все перевернулося. Як і у всіх. Нині жінка щоденно говорить світові про трагічні часи, які переживаємо ми з вами. До дня народження Олени її друзі поділилися своїми думками про неї – не тільки як про першу леді, а ще й як про людину, подругу.

Володимир Зеленський

Найближчим другом для жінки є її чоловік Володимир. Попри всю зайнятість, президент України опублікував пост у соціальних мережах, де вкотре зізнався в коханні Олені. На світлині жінка усміхається, а в пості йдеться про те, що Володимир вдячний дружині за те, що вона є, що вона наближає перемогу. Чоловік ніжно називає Олену ОВ, а себе підписує ВО.

Володимир та Олена Зеленські
Володимир та Олена Зеленські

Олена Кравець

Добра подруга сім’ї Зеленських гумористка Олена Кравець згадує Олену Зеленську як дуже сильну жінку. Каже, Володимир завжди жартував частіше, а Олена – розумніше й тонкіше. За словами подруги сім’ї, Олена часто читає. Кравець називає першу леді витонченою, мудрою, стриманою. Та попри це Зеленську вважає потужною, попри всі внутрішні тонкі риси.

Олена Зеленська на весіллі в Олени Кравець
Олена Зеленська на весіллі в Олени Кравець

Євген Кошовий

Актор студії Квартал 95 Євген Кошовий ще один друг родини президента. Він теж вважає Олену Зеленську унікальною. Каже, вона завжди чемна з людьми, вона завжди усміхається.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Схожі статті