Червоне, чорне чи біле: образи якого кольору більше пасують найбагатшій співачці України Камалії (ФОТО)

Камалія відома українська співачка, яку вважають найбагатшою серед українських зірок. По-перше, через те, що її гонорари вище за середньостатистичну ціну, а, по-друге, через те, що її чоловік відомий мільйонер.

Артистка може собі дозволити абсолютно будь-яке вбрання, у багатьох її колег та прихильників взагалі складається таке враження, що жінка ніколи не дивиться на цінники, але як це насправді, ніхто не знає. Тому, щось стверджувати — буде помилкою.

Камалія дуже яскрава, вона любить такі вбрання, які демонструють її настрій, статки, та, звісно, внутрішню силу та характер, певно, саме через це майже всі сценічні образи співачки різнокольорові. Жовті, блакитні, червоні, сині, зелені, рожеві, Проте й класику зірка також часто обирає, тому що червоний, чорний та білий – це завжди безпрограшні кольори. Особливо, для жінки, яка є блондинкою.

Досить цікаво спостерігати за тим, як кожна жінка змінюється з новим образом та кольором свого вбрання. Часто буває, що колір не пасує під очі, наприклад, і тоді весь образ виглядає недоречним та нецікавим, він пустий, бо немає енергетики. І часто таке стається з артистами, яких наряджають за якимись шаблонами.

Та, на щастя, Камалія з таким не стикалась, і попри всі яскраві фарби в її гардеробі, все ж таки виграє класика, тобто, білий, чорний та червоний кольори. Наприклад біле вбрання гармонує з кольором волосся, і для того, щоб він виглядав не сухо, варто лише зробити більш яскравий макіяж та підібрати аксесуари, і співачка з цим справляється добре. Тому, білі сукні їй личать.

Червоний – це колір пристрасті, характеру, внутрішнього вогника, і він точно є в Камалії, адже якщо жінка сором’язлива або недооцінює себе, то червоний колір лише підкреслить цю невпевненість. А от артистка виглядає у ньому дуже гармонійно, тож, не дарма вона обирає саме його.

А от чорний колір – це незмінна класика, він поєднується майже з усіма іншими та виглядає благородно. Навіть якщо Камалія одягне просто червону сукню або костюм та додасть якийсь аксесуар в іншій кольоровій гамі, то це вже буде виглядати розкішно.

Тому, важко сказати, що пасує жінці більше, червоний, чорний чи білий. Камалії в будь-якому вбранні гарно, і тут вже питання до неї самої, тобто, чого вона хоче від себе сьогодні.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.