Влад Яма показав, яких наречених знайшов своєму 6-річному синові в Америці: “Милота 80-го рівня”

Відомий український хореограф і танцюрист Влад Яма останнім часом досить активно демонструє життя своєї родини в США. Та цього разу вся увага була присвячена юному синові Влада.

З самого початку повномасштабної війни Влад разом з дружиною та сином переїхав на тривалий термін до Америки, адже там все спокійно та безпечно, тим паче для дитини. Звісно, що на свою адресу він чув багато негативу та критики, але це його життя і вибір також залишається за ним. Якщо Владислав вважає, що в цей період він має бути поруч з дружиною та сином, то так тому й бути. Бо відчувати підтримку батька для хлопця у такому маленькому віці надважливо.

Родина Ями в США

Тож, якщо перші пів року родина Ями взагалі не виходила на зв’язок, то зараз і Влад, і його дружина Лілія почали досить активно демонструвати своє життя в Америці. Зрозуміло, що життя на паузу ніхто не ставив, та й не треба, бо краще від цього точно нікому не стане, а догоджати іншим – теж не вірний шлях.

Тож, днями Влад поділився фотографією зі зйомки його 6-річного сина Лео, який був у кадрі не сам, а з двома дуже милими дівчатками. На фоні багато квітів та сама атмосфера досить романтична. Можна подумати, що Влад знайшов своєму синові наречену, а той поки обирає, хто ж йому подобається найбільше.

Фотосесія Лео

Але й маленькі принцеси виявились достатньо відомими, оскільки це доньки українського телеведучого Анатолія Анатоліча. Хоча його родина переїхала у Францію. Це досить цікаве питання, яке, поки що залишається без відповіді.

Проте варто зазначити, що фотографії вийшли досить милими та гарними, але діти завжди чудово виходять на фото. Також, досить цікавить, чи не хочуть родини Ями та Анатоліча у майбутньому одружити Лео на одній з донечок Анатолія.

Схожі статті