З’ясувалося, що Тіна Кароль народила і отримала привітання від Алли Пугачової та Юлії Тимошенко: народився син

18 листопада 2008 року на світ з'явився син відомої української співачки Тіни Кароль – Веніамін. Як привітали зірку з народженням первістка Алла Пугачова та Юлія Тимошенко? Що про це відомо? Читайте далі.

Привітати з довгоочікуваним народженням сина змогли багато зірок. Зокрема, в списку були й Примадонна російської естради Алла Пугачова та Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, що раніше Тіна Кароль була улюбленицею Алли Борисівни. Тому, коли та народила синочка – Пугачова привітала її особисто. А от Юлія Тимошенко зробила приємний жест зі свого боку, подарувавши, квіти співачці.

Чоловіка від якого Тіна Кароль народила Веніаміна звали Євген Огір. Така світла та щира історія кохання, на жаль, перервалася, у 2013 році – батька хлопчика не стало.

Зараз сину Тіни Кароль 13 років. Хлопчик навчається та займається своїм дозвіллям у Лондоні. Подейкують, що Тіна за навчання віддає близько мільйона гривень в рік. Відомо, що він дуже творчий. Грає на фортепіано, барабанах. Також має хист до фехтування та регбі.

Син Тіни Кароль живе в Лондоні
Син Тіни Кароль, який зараз в Лондоні

Син зіркової матусі старається приїжджати в Україну частіше, адже Тіна Кароль не хоче, щоб він забував рідну землю. Співачка, своєю чергою, теж нерідко відвідує сина за кордоном.

Нагадаємо, що таке незвичайне ім’я сину, Кароль з чоловіком обирали вдвох – це було спонтанно й, не читаючи, різних довідникових книг про його значення.

За довідником, ім’я Веніамін означає – “син коханої дружини”, або “коханий син” – це й не дивно, адже Тіна Кароль дуже палко кохала свого чоловіка та пообіцяла, що завжди його пам’ятатиме.

Схожі статті