За що підопічна Вакарчука Христина Соловій публічно образила улюбленицю Балана Тіну Кароль: співає не ті пісні

Співачка та учасниця "Голос країни" Христина Соловій публічно розкритикувала пісні Тіни Кароль. Що ж не подобається Христині в репертуарі Тіни? Читайте далі.

Улюблениця Святослава Вакарчука, розкритикувала пісні популярної співачки Тіни Кароль. Соловій вважає, що тій не місце серед справжніх українських виконавиць. З її слів, навіть Ані Лорак має україномовні хіти, які їй імпонують.

Також вона запевняє, що Кароль не має у репертуарі україномовних пісень, які могли на неї вплинути. Христина коментує це тим, що хороші пісні рідною мовою записала Ані Лорак з дуже важливими посиланнями. В перерахованому списку зірок ніколи не було й ніколи не буде Тіни Кароль.

Зазначимо, що своїм зізнанням, учасниця “Голосу країни” накликала на себе тільки хвилю хейту від шанувальників Тіни Кароль.

Також неабияке розчарування принесло те, що Христина вважає, що для популяризації україномовних пісень Ані Лорак доклала багато зусиль.

Користувачі в соціальних мережах коментують, що така особистість, як Лорак не варта навіть того, щоб про неї згадували. Все тому, що зірка мовчить, коли в її країні відбувається повномасштабна війна.

На “Голос країни”, Соловій відкрито сказала, що ніколи не піде в команду Тіни Кароль або Олександра Пономарьова, коментуючи це тим, що не хоче співати та говорити російською мовою.

Христина Соловій на Голосі країни
Христина Соловій на Голосі країни

Зі слів самої Христини Соловій, всупереч тому, що Кароліна знаходиться в росії й все цим перекреслила – в неї є ці україномовні альбоми, а пісні Тіни Кароль геть зовсім їй не подобаються та ніяк на неї не впливають.

Схожі статті