Ніяка вона не Ані Лорак: ось яке прізвище діва-зрадниця України змінила багато років тому в паспорті

Поп-діва російського та українського шоу-бізнесу насправді аж ніяка не Ані Лорак. Вона має зовсім інше ім'я та прізвище, а ще багато цікавих фактів у своїй біографії. Про це й буде йти мова у нашому матеріалі.

Народилася співачка 27 вересня 1978 року в Чернівецькій області, місто Кіцмань. Справжнє ім’я зірки – Кароліна Мирославівна Куєк, а не Аня, як звикли вважати. Мала два шлюби. З 1996 – 2004 рік жила в цивільному шлюбі з Юрієм Фальосою, який був її продюсером.

В дитинстві майбутня артистка співала скрізь, де б вона не була. Для неї це не просто хобі, а стиль життя.

У 2009 році вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. У 2019 році пара офіційно розлучилася. Причиною цьому стала зрада коханого.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу

Мають спільну донечку Софію, яка з’явилася на світ у 2011 році. Кароліна та Мурат стараються виховувати її вдвох, хоч і порізно.

Цікаві факти із життя Кароліни Куєк

Цікавим фактом є те, що хрещеним батьком Софії став російський артист Філіп Кіркоров, який для Лорак дуже хороший знайомий та друг.

Псевдонім співачки утворився зі зворотного написання імені Кароліна. За словами Лорак, її ім’я для неї дуже важливе. Воно несе свою енергетику, милозвучність, тому змінювати його вона не хоче.

У 2008 році брала участь на щорічному пісенному конкурсі “Євробачення” в Белграді, де посіла 2-ге місце. За написання цієї пісні Віктор Ющенко дав звання співачці, як народній артистці України.

Всі знають, що зірка має дуже сильний голос, проте мало, хто здогадувався, що аж в 4,5 октави.

Колишня зірка України Ані Лорак
Співачка Ані Лорак

За своє життя видала дитячі книги: “Як стати принцесою”, “Як стати зіркою”.

Нагадаємо, що із самого початку та дотепер уродженка з Чернівецької області мовчить про війну, яку розв’язала росія. Вона продовжує працювати на країну агресора й своїми діями давно позбавила звання народної артистки України.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.