Третьої дитини не буде: Світлана Лобода продемонструвала плоский животик на новому фото

Світлана Лобода українська співачка, яка дуже часто дає привід публіці для обговорення її особистого та творчого життя. І нові провокуючі фотографії зірки не стали виключенням.

Зовсім нещодавно Світлана виклала у соціальній мережі instagram фотокартку, на якій вона здається вагітною, адже саме частина живота була оголена та якось надто сильно виділяється з усіх інших пропорцій фігури. Тому, прихильники й колеги Лободи припустили варіант вагітності зірки. І це вже була б третя вагітність Світлани, оскільки нині вона є мамою двох чудових дівчат.

Та на цьому все не зупинилося, потім артистка виклала ще одне фото, де вона сидить на піску у золотій сукні і там також виділяється округлий животик. Проте на цій фотокартці поза могла зіграти такий “жарт” зі співачкою. Тож, вже два фото є у мережі, які змушують думати, що Лобода дійсно перебуває у цікавому положенні.

Проте днями Світлана потішила свою аудиторію новими кадрами, де вона демонструє абсолютно плоский животик. Тож, тепер всі міфи з приводу вагітності співачки розвіяні, оскільки вагітного та округлого животика у Лободи немає, а значить і приводу думати, що жінка вагітна теж.

Також варто нагадати, що нині Світлана дуже активно допомагає українцям і змогла організувати свій власний фонд психологічної та матеріальної допомоги українцям, які постраждали від воєнних злочинів росії. А також співачка вже перерахувала 2 мільйони гривень на відбудову домівок в рідному місті – Ірпені. Хоча Лобода досі не може завоювати довіру серед своїх колег та українців, вона намагається показати свою позицію не словом, а ділом. І, як ми бачимо, не зупиняється на досягнутому і продовжує робити справи, які дійсно можна назвати людяними.

Схожі статті