Трендові образи у стилі спортшик на весну 2023: показали Тіна Кароль, Дорофєєва, Злата Огнєвіч і Катя Репяхова

Українські знаменитості вміють, як ніхто інший, дуже добре вдягатися, а їхня багатотисячна й навіть мільйонна аудиторія постійно підхоплює хвилю моди та трендів.

Українські зірки вміють дуже стильно вдягатися. Вони демонструють свої модні навички в мережі, показують власним підписникам та підписницям вдалий приклад стилю в одязі. Багатотисячна, а то і мільйонна, аудиторія шанувальників та шанувальниць знаменитостей часто бере й собі на замітку якісь модні поради та ідеї трендових образів на сезон. Ось так наші знаменитості й на цей раз показали кілька варіантів модних луків на весну 2023-го року.

Тіна Кароль

Популярна українська співачка Тіна Кароль завжди вражає шанувальників та шанувальниць своїми стильними образами – вона виглядає модно, вишукано, її луки завжди довершені. На крайніх своїх фотографіях жінка показалася у сірувато-коричневатому жакеті, який добре пасуватиме до будь-чого вже цієї весни.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Злата Огнєвіч

Знаменита українська виконавиця Злата Огнєвіч уже потроху готується до весни. Так, нещодавно жінка з’явилася у сторіс у простенькій футболці. Така простота та невимушеність точно буде модною вже цієї весни.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва – знана не тільки співачка, а ще й відома модниця та стиляга. Жінка часто публікує світлини, де вона позує в модних образах. Недавно Надя Дорофєєва показалася у простій футболці сірого кольору, темних джинсах та кофті.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Катя Репяхова

Знаменита дружина співака Віктора Павліка Катя Репяхова теж показалася в стильному вбранні. Жінка ходила на прогулянку із сином, вона вдягнена у все біле. Репяхова також виглядає просто та зі смаком, що точно буде в моді і навесні 2023.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.