Вирізати з “Іронії долі” недостатньо: Брильська отримала нове потрясіння від росіян – “Має стояти на колінах”

Знаменита польська акторка Барбара Брильська знову стала головною темою для обговорень на росТБ. Чому артистку не залишають в спокої, дізнайтеся в нашій статті.

Польська акторка Барбара Брильська завжди була головною зіркою радянського новорічного кіно “Іронія долі”. Після початку повномасштабної війни артистка зайняла тверду позицію і підтримала Україну. Російські пропагандисти не могли пройти повз такого “скандалу”, адже Барбара завжди була частиною духу Нового року у росіян.

Барбара Брильська отримала нове потрясіння від росіян

Барбара Брильська
Барбара Брильська отримала нове потрясіння від росіян

Ба більше, вони вирішили вдатися до ненависної їм “західної культури відміни”. Тому на російському телебаченні незабаром прозвучала думка, що Брильську можна вирізати з фільму за допомогою технології заміни облич.

Втім, продемонстрований варіант сцен з польською акторкою став провальним, а в мережі користувачі здебільшого глузували над невдалою спробою принизити заслуги акторки.

Але, як з’ясувалося, на цьому цькування не зупинилося. Нещодавно Сергій Сосєдов поділився думкою, що Барбара нібито має стояти перед ними на колінах.

“Ну вже, хто б в’якав, Господи? Приїхала звідкись королева. З Польщі! Ну не смішила б людей. Нехай не виступає, не вякає. Вона перед Росією, так і напишіть, повинна на колінах стояти, тому що без РФ і Радянського Союзу вона – ніхто і ніщо, повний нуль”.

Примітно, що Барбара Брильська поводиться дуже гідно і повністю ігнорує закиди путіністів на свою адресу, надаючи їм можливість демонструвати своє ставлення до інших людей усіма можливими способами.

Нагадуємо, що цькуванню через свою антивоєнну позицію також постійно піддаються Максим Галкін, Алла Пугачова, Лайма Вайкуле, Іван Ургант та інші артисти.

Схожі статті