44-річна Ані Лорак і 45-річний Мурат Налчаджиоглу знову стали батьками, але не разом: нові коханці нагородили

Відома російська співачка Ані Лорак не так давно повідомила, що вступила у нові стосунки. І я з'ясувалося, у нового бойфренда артистки також є дитина від попередніх стосунків.

Позаминулого року колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу повідомив, що незабаром одружиться. Бізнесмен зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині Лілії, яку неодноразово в мережі порівнювали з її попередницею. Так, користувачі мережі не приховували, що жінки схожі між собою, як дві краплі води.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу знову стали батьками

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу знову стали батьками

Примітно, що у нареченої підприємця є дочка від попередніх стосунків. Дівчинка приблизного віку з дочкою Ан іта Мурата. Після початку повномасштабної війни в Україні діти особливо багато часу проводили разом, адже Софія знаходилася разом зі своїм батьком.

Тим часом Кароліна декілька тижнів тому повідомила про те, що вступила в роман зі своїм тренером Ісааком. Іспанський мачо також не так давно став татусем, але в нього народився син.

Новий бойфренд Ані Лорак розповів про свого сина
Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу знову стали батьками

Відомостями про дитину чоловік не ділиться, але все ще попереду, адже Лорак та її бойфренд не так довго разом.

Нагадуємо, Ані Лорак та Мурат розлучилися у 2019-му. Офіційною причиною розлучення стала невірність турецького бізнесмена, яка неодноразово потрапила на камери. Згодом співачка розповість, що її чоловік зраджував їй навіть під час її вагітності. Декілька років тому у шанувальників з’явилася надія, що Ані та Мурат знову будуть разом після їхніх публічних обіймів на святі Філіпа Кіркорова, але через декілька місяців бізнесмен знову зійшовся зі своєю дівчиною Лілією.

Саме після цього інциденту чоловік наважився запропонувати своїй коханій вийти за нього заміж. Натомість Лорак більше не згадувала про Мурата публічно.

Схожі статті