Модне взуття на весну 2023: підбори чи низький хід –урок стилю від Тіни Кароль,Ольги Сумської та Злати Огнєвіч

Українська знаменитості часто стають справжнім прикладом стилю, моди та вміння гарно підбирати одяг, взуття та аксесуари. З них беруть приклад їхні шанувальниці.

Українські зірки завжди відзначалися вмінням гарно вдягатися. Їх не тільки збирають візажисти та стилісти, перукарі та інші фахівці, вони й самі вдало підбирають одяг, взуття та аксесуари. Із часом вподобання зірок стають справжніми трендами – і не дивно, адже наші знаменитості мають тисячі та десятки тисяч, а то й мільйони підписників і підписниць у соціальних мережах, які бачать фотографії з модними луками та потім наслідують це, обираючи одяг для себе. Це стосується не тільки одягу насправді. Також зірки вміють гарно підібрати взуття та аксесуари. Ось якраз не так давно наші знаменитості показали, що буде модним навесні 2023 – взуття на підборах чи таки зручний низький хід. Про це все читайте далі в матеріалі.

Тіна Кароль

Популярна українська співачка Тіна Кароль завжди вражає вишуканістю та елегантністю своїх нарядів. Жінка завжди дуже стильно виглядає на всіх фотографіях, які вона публікує на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Тіна Кароль – прихильниця підборів. Логічно, що й навесні жінка обере елегантне взуття із підборами.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Ольга Сумська

Легендарна українська акторка, володарка багатьох премій та титулів Ольга Сумська – ікона класичного стилю. Жінка завжди виглядає неперевершено. Із взуття Ольга Сумська обирає частіше низький хід, аніж підбори, адже це зручно та красиво водночас.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Злата Огнєвіч

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч частіше з’являється на фотографіях на підборах, аніж у кросівках чи інакшому взутті на низькому ходу. Жінка обирає елегантні підбори на зміну комфортному низькому ходу.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.