Аліна Гросу вперше показала на публіку фото, як виріс її малий: хлопчик скоро піде в перший клас

Знаменита українська співачка Аліна Гросу тривалий час не бачила свого меншого брата та всю іншу сім'ю через те, що перебувала на лікуванні за кордоном.

Аліна Гросу – популярна в Україні та за кордоном виконавиця багатьох відомих пісень, яка розпочала свою кар’єру, коли їй було всього лише чотири рочки. Гросу, маючи лише сім років, переїхала до Києва, аби там професійно розвиватися. Так, жінка у сфері музики з 1999-го року. Сама Аліна Гросу родом із міста Чернівці, а за національністю співачка – румунка.

Нещодавно жінка проходила лікування в госпіталі Індії. Туди вона потрапила через стан здоров’я, який забрав у неї багато сил та кілограмів ваги. Але все вже минуло – і нині зірка повернулася на Батьківщину, до України. Ба більше – жінка поїхала до рідних Чернівців, де на неї чекала вся родина.

Про своє повернення додому Аліна Гросу розповіла шанувальникам та шанувальницям на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Популярна співачка поділилася з підписниками та підписницями милими фотографіями, де вона позує разом зі своїм маленьким братиком Михайлом, якому лише п’ять років – у цьому віці жінка вже почала кар’єру. Вона зізналася, що навіть не помітила, як виросло її сонечко. Зазначила, що братик піде зовсім скоро до школи.

А
Аліна Гросу із братиком

“А я нарешті потрапила в рідне місто, де зарядилася енергією від сім’ї, близьких людей те друзів. Ні на секунду не хотіла би покидати рідні стіни, бо ніде так не добре, як вдома”, – поділилася емоціями від поїздки додому Аліна Гросу.

Жінка зізналася, що з рідними проведе не так багато часу, як би їй того хотілося. Уже зовсім скоро двадцятисемирічна співачка вирушить до Сполучених Штатів Америки. Там Аліна Гросу продовжить навчатися.

Схожі статті