Довго чекала: Горняк показала прогулянку зі справжнім чоловіком, поки Остапчук крутить роман з юною дівчиною

Христина Горняк нині вільна жінка, яка не так давно розлучилась з відомим шоуменом та ведучим Володимиром Остапчуком. Саме з ним вона прожила 2 роки у щасливому шлюбі, але щось пішло не так.

Таке враження, що процес розлучення Христини та Володимира переживала вся Україна, це нагадує ситуацію з Дантесом та Дорофєєвою. Тому що кожен крок, кожну історію, кожне фото, кожен коментар не пройшов повз прихильників пари, оскільки більшість не розуміла, що між ними відбувається та чому вони різко роз’їхались в різні куточки світу та уникали зустрічей один з одним.

Христина Горняк

Згодом подружжя не вітало один одного зі святами та загалом не мали жодного контакту. Хоч вони вже й розлучились офіційно, причини цього вчинку досі ніхто не знає. Тому що Остапчук з Горняк домовились, що це залишиться лише між ними. І це правильно, бо якими б публічними вони не були, особисте є особистим.

Та вчинок Володимира невдовзі після розставання шокував українців, оскільки він дуже швидко закрутив роман з молодою журналісткою, і її ім’я та обличчя вже не є секретом. Тож, ця новина сильно збентежила підписників. Тому у Христини на сторінці часто можна зустріти питання щодо її ставлення до цього. Але жінка не розпилюється на відповіді з приводу життя колишнього.

Загалом Горняк також почала абсолютно нове життя в Австрії, вона живе у своє задоволення та робить все, щоб бути щасливою і якомога скоріше позбутися думок про минуле.

Історія Горняк

Та днями й Христина здивувала свою аудиторію прогулянкою Віднем з таємним чоловіком. Тож, жінка виклала у сторіс в instagram коротке відео, де зняла ноги, які крокують уперед. Свої, та ноги якогось чоловіка, обличчя якого, вона звісно не продемонструвала. Тим самим вона прикувала ще більше уваги до свого особистого життя. Тепер залишається чекати коли й Горняк покаже того, з ким проводить вечори.

Схожі статті