Хто колишнього загубив? Дочка скандалістки Олі Полякової поділилася світлиною з новим другом

Старша донька Олі Полякової Маша часто дивує своїх підписників новими світлинами в її соціальній мережі. Чим здивувала цього разу? Яким фото змогла підняти настрій прихильникам? Читайте далі. 

Дорослі діти наших зірок часто дивують своєю екстравагантністю та вмінню привернути до себе увагу, тому Маша Полякова теж не стала виключенням. Яскравий зовнішній вигляд, творчість дівчини, відкриті образи та нестандартні жарти – типові для цієї особистості.

Так, нещодавно на своїй сторінці в Instagram Маша Полякова поділилася новою світлиною, де постала з новим “бойфрендом”. Хто цей таємничий хлопець? Відразу можна задати собі це питання, проте не кваптесь.

Як виявилося, дівчина у формі гумору виставила фото з Буковеля, де постала з твариною в зоопарку, так званим, “лахматим другом”. В дописі Маша зазначила:

“Дівчата, хто колишнього загубив?”.

Підписники дівчини відразу зрозуміли, що Маша у своєму стилі, адже подібні смішні дописи та відео вже з’являлися на її сторінці. Всі з гумором віднеслися і навіть почали писати свої коментарі, які підіймають настрій:

“Схожі”.
“Ви тепер разом?”.
“На те він і колишній, що десь зник і слава Богу”.

Нагадаємо, що Маші Поляковій зараз 18 років. Вона перша донька в Олі Полякової та Вадима Буряковського. Дівчина дуже творча та схожа на свою зіркову матусю. Хоче пов’язати своє життя з музикою та навіть навчається у престижному музичному університеті у Лондоні.

Живе там разом із молодшою сестрою Алісою, яка ходить до школи. Оля Полякова зізнається, що для дівчат це особливий досвід. Вони самостійні, дорослі та вміють приймати зважені рішення, а мама з татом сестер тільки підтримають у цьому.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.