Леся Нікітюк vs Леся Українка: схожість зірки з поетесою просто вражає – природня краса завжди в моді

Леся Нікітюк – справжня зірка Нового каналу. Її почуттю гумору, красі, харизмі можна тільки позаздрити. Часто підіймає настрій своїм контентом у соціальних мережах. Так сталося й цього разу.

Так, на своїй сторінці в Instagram Нікітюк опублікувала фото порівняння себе з українською поетесою Лесею Українкою. Прикріпила фото грошової купюри із зображенням Українки та свою світлину.

Звичайно, що телеведуча знову жартує, але прихильники дійсно помітили певну схожість між цими двома жінками.

Леся Нікітюк дуже вдало підібрала наближений образ та зачіску до стилю тих часів: стримана біла блуза, чорна класична юпка, довгий коричневий кардиган, укладена та зібрана зачіска. Зазначимо, що колір волосся та форма обличчя у дівчат теж подібні.

Сторіз Лесі Нікітюк

Нагадаємо, що зірка Нового каналу родом з Хмельницького. Її шлях до популярності був тернистим та довгим. Разом з подругою Ольгою Панасенко взяла участь в шоу “Розсміши коміка”. Їхнє почуття гумору, імпровізація та відкритість дуже вразили суддів. У 2012 році їм вдалося здобути головний грошовий приз.

Також стала зіркою популярного тревел-шоу “Орел і решка”. Мала свій авторський проєкт “Лєся-Здєся” на телеканалі “К1”.

Але своє “місце під сонцем” знайшла завдяки роботі на Новому каналі, де стала ведучою телепрограми “Хто зверху?”, замінивши Катерину Варнаву. З 2018 року і дотепер вона справжня зірка цього телеканалу.

Леся Нікітюк – багатогранна особистість, яка має безліч талантів. Показала ще й свої танцювальні вміння на проєкті “Танці з зірками”. Завдяки своїм прихильникам, їй вдалося зайняти друге призове місце разом зі своїм партнером.

Леся Нікітюк та Максим Єжов
Леся Нікітюк та Максим Єжов

Схожі статті