Вона Мазур, а у сина інше прізвище: від якого чоловіка народила свою єдину дитину телеведуча Алла Мазур

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур має лише одного сина. Хлопчик Артем вже підліток, але аудиторія досі не знає, хто його батько. Усі деталі в статті.

Знаменита ведуча програми “Телевізійної служби новин” Алла Мазур веде дуже закритий образ життя. Глядачам нічого невідомо ні про чоловіка зірки, ні про її сімейний стан. Свого сина Артема знаменитість показує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і вельми нечасто.

Хлопчик вже досяг підліткового віку, знає, що за ним слідкують фанати та преса і також не видає своєї таємниці. Хто ж батько хлопця?

Алла Мазур розкрила прізвище свого єдиного сина

Алла Мазур розкрила прізвище свого єдиного сина

Тривалий час журналісти схилялися до думки, що татом хлопчика може бути Роберт Опаленик. По-перше, вони дуже схожі між собою, а по-друге Алла неодноразово з’являлася у компанії шеф-редактора на різноманітних заходах, інтригуючи аудиторію та провокуючи чутки про їхній роман.

Але відповідь на запитання фанатів знаходиться в архівних знімках. Коли маленький Артем пішов у перший клас, Алла Мазур оприлюднила у Facebook фотографію з хлопчиком, на якій засвітила його справжні прізвище. Насправді хлопчик є сином таємничого Бондаренко.

Примітно, що Алла Мазур якось розповідала про свого обранця. Мовляв, він був для неї великою підтримкою, прекрасно ладнає з дитиною, тощо. Втім, це ніяким чином не дає розуміння, чи разом пара, або ж все ж таки розлучилася.

Нагадуємо, після видужання але Мазур пройшло вже три роки. Телеведуча успішно поборола онкологію і зараз активно розповідає світу про те, як необхідно підтримувати таких самих пацієнтів, якою була вона, ділиться знаннями про хворобу і пропагує здорове ставлення до себе, свого тіла і зовнішності.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.