“Друг з перетензією на бойфренда”: Ольга Фреймут заявила про свої реальні стосунки з Сергієм Притулою

Ще 10 років тому глядачі були впевнені, що Сергій Притула та Ольга Фреймут закохані одне в одного. Однак, дружба між зірками припинилася, а їхні дороги розійшлися.

10 років тому Україна була впевнена, що між Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою дещо більше, ніж дружба. І варто відмітити, що телеведучі цього також не заперечували. Звичайно, обидва наполягали, що між ними немає любовних стосунків, однак це не означало, що вони заперечували хімію, яка відбувалася між ними на очах в усієї країни.

Ольга Фреймут розповіла про стосунки з Сергієм Притулою

В одному зі своїх інтерв’ю для ДетекторМедіа Ольга навіть якось розповіла, що вони б могли бути з Сергієм парою, однак головна проблема полягала у побуті. Для спільного життя вони були просто несумісні.

Ольга Фреймут розповіла про стосунки з Сергієм Притулою

Також телеведуча чесно зізнавалася, що не дивлячись на дружбу з Олександром Педаном, з ним у неї такого зв’язку навіть близько не було.

“Немає якоїсь хімії. Тобто він просто друг. Коли серце не тьохкає, коли ти просто спокійно можеш назвати Сашу і в жіночому роді, і в чоловічому. Це такий друг у стилі унісекс. Ось. Він дуже красивий чоловік, але він для мене більше як брат. Тоді як Сергій – це друг із претензією на бойфренда”

Сергій Притула та Оля Фреймут
Ольга Фреймут розповіла про стосунки з Сергієм Притулою

Примітно, що головна сварка між телеведучими сталася саме через любовний підтекст. Сергій Притула якось розповів, що не дивлячись на те, що Ольга його кинула перед ефіром та пішла не попередивши, через рік вони змогли налагодити стосунки, хоча вони вже й не були настільки теплими.

Останньою крапкою у взаєминах стала саме витівка Ольги, коли вона оприлюднила його привітання з днем народження до телеведучої, вирізавши певні елементи, і виставивши все так, ніби Сергій в неї закоханий. “Жарту” він не зрозумів, і прийняв рішення покласти край цій історії.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.