Максимальна вага українських зірок: як худнули Настя Каменських, Саша Заріцька та Наталія Могилевська

Бути у формі – це заповітна мрія багатьох жінок, проте це дуже довго та складна робота над собою, над цим працюють і знаменитості, а от як – це вже цікаве питання.

Жінки завжди прагнуть мати чудовий вигляд та гарне, спортивне тіло. Не виняток українські знаменитості, які хочуть бути привабливими на сцені. Для цього зірки багато працюють над своєю фігурою. Ось деякі українські співачки, яким вдалось позбавитись зайвих кілограмів. Відомі жінки не лише стали здоровішими та мають кращий вигляд, а й мотивують інших зайнятись собою.

Настя Каменських

Дружина продюсера Потапа Настя Каменських завжди була з чудовою фігурою, яку вона показувала у кліпах та різних фотосесіях. Однак кілька років тому співачка зрозуміла, що трохи ситуацію зайшла не туди. Адже у соціальних мережах з’являлись фото Насті Каменських, де було видно, що жінка добряче набрала зайвої ваги. Зірка сама не намагалась приховувати ситуацію, а просто взяла все під контроль. Співачка почала займатись спортом, а також склала разом із спеціалістом здоровий раціон.

Як виглядає зараз Настя Каменських
Як виглядає зараз Настя Каменських

Саша Заріцька

Солістка KAZKA зізнавалась журналістам, що часто отримувала негативні коментарі від авдиторії через велику вагу. Однак, Саша Заріцька вирішила взяти себе в руки та схуднути, щоб під час шоу “Танці з зірками” її партнеру було легше робити підтримки. Адже зірці було комфортно в її вазі та вона любила себе такою. За перший місяць проєкту співачка скинула аж 12 кілограмів. Загалом Саша Заріцька схуднула на 20 кілограмів. Українська співачка розповідала, що такого результату вона досягла через правильне харчування та заняття танцями.

Саша Заріцька
Саша Заріцька

Наталія Могилевська

Українська співачка Могилевська досягла найбільших своїх форм у 2016 році. Після цього Наталія захотіла привести своє тіло до гарної форми. Однак, воно то худнула, то гладшала. Зірка розповідала, що вирішала поступово прийти до гарного тіла і початку вона кинула курити.

Згодом зрозуміла, що потрібно полюбити себе такою як є і тоді буде легше худнути. Співачка також додала спорт у своє життя та склала правильний раціон.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.