На кому Олег Винник одружився насправді: проста та вродлива дівчина із села, без грошей та зв’язків

Відомий український виконавець Олег Винник багато років успішно приховував правду про свій сімейний стан, дружину та дітей. Однак, рано чи пізно, все виходить назовні.

Своє особисте життя Олег Винник приховував від шанувальників не просто так, адже їхня лояльність до співака залежить не тільки від якості його творчості, але й від любові жінок до артиста. Але минали роки, і мало-помалу уся правда про сімейне життя чоловіка виходила назовні.

Як виглядає справжня дружина Олега Винника

Таюне та Олег Винник
Як виглядає справжня дружина Олега Винника

Так, декілька років тому журналісти рушили у рідне село повелителя вовчиць. Там працівникам ТСН вдалося поспілкуватися з різними людьми і дізнатися, що насправді Олег давно одружився на своїй бек-вокалістці Таюне, коли вона була простою студенткою.

Дівчина так само, як і майбутній виконавець була уродженкою маленького селища, а після того, як було зіграно два весілля пара прийняла рішення емігрувати до Німеччини. Там в них нібито народився син Юліан.

Далі історія родини всім прекрасно відома, адже після того, як Олег став зіркою театру в Європі, він захотів повернутися в Україну та повторити свій успіх на батьківщині. І в нього це прекрасно вийшло, адже за декілька років він став справжньою суперзіркою.

Тим часом його дружина також намагається розвивати власну, сольну кар’єру і все рідше виступає зі своїм чоловіком, у якості бек-вокалу.

Який вигляд має доросла донька Винника і Таюне
Як виглядає справжня дружина Олега Винника

Нагадуємо, після 24 лютого Олег Винник та його дружина зникли з інформаційного простору та не з’являлися в Україні. Згодом стало відомо, що повелитель вовчиць нібито проходить лікування в Німеччині. Принаймні саме так повідомляють його юристи. Тим часом бек-вокалістка артиста взагалі не дає жодних коментарів і повністю дотримується моделі поведінки свого чоловіка.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.