Маша Єфросініна похизувалася розкішною фігурою в мікросукні в горошок: не гірше Моніки Белуччі

Модниці, які подивилися цю фотографію, відразу зацікавився стилем Маші Єфросініної.

Маша Єфросініна, якій зараз 41 рік і вона є однією з найкрасивіших і чарівних українських телеведучих постала в неймовірно привабливому образі. Маша одягла міні плаття в білий горошок.

Це плаття відмінно підкреслює її струнку фігуру. У всі часи плаття в горошок, маленький чи великий завжди було в моді. Як уже всі знають мода повертається на круги своя. І в цей раз Маша Єфросініна довела це. Завжди з посмішкою на обличчі Маша зачарувала своїх шанувальників.

Річ у тому, що телеведуча завжди виглядає чудово, незалежно що вона одягне. Від Маші віє якоюсь чарівною енергетикою. Та одяг, який вона одягає завжди, знаходиться в тренді. Причому в будь-який сезон року їй вдається підібрати такий одяг, який їй йде. Звичайно У неї в гардеробі є речі від знаменитих і визнаних у всіх країнах будинків мод Gucci, Fendi, Dior. Але вона зараз одягла look від нашого вітчизняного бренду. Маша виклала в інстаграм фотографію на якій вона постала у всій красі в міні плаття в горошок.

На представленій фотографії Маша Єфросініна знаходиться
на знімальному майданчику програми “Іспит”. Одягнена Маша в чорне плаття з великим білим горошком. Поєднання чорного і білого завжди імпонувало їй. З огляду на міні довжину сукні, а також бант-краватка та об’ємні рукави, можна констатувати, що ця комбінація як ніколи йде телеведучої. Маша в ньому виглядає красиво, ефектно та одночасно строго. І звичайно це плаття вигідно підкреслює її струнку фігуру. Ціна мінісукні в горошок складає 12 000 грн.

Щоб сукня не здавалася занадто відвертою, враховуючи її довжину, Маша Єфросініна спеціально одягла чорні лосини та тому її ніжки не постали перед фотографом. Звичайно шанувальники трохи розчаровані.

Маша постала, також в блискучих срібних туфлях з невисоким каблуком і гострими носками.
Як завжди, у неї волосся зібране в низький хвіст з рівним чубчиком.
Доповнює наряд Маші Єфросініної великі сережки зі срібла. Вони гармоніюють за кольором з туфлями.
І звичайно дивовижна посмішка, поза всяких похвал!

Модниці, які подивилися цю фотографію, відразу зацікавився стилем Маші Єфросініної та напевно найближчим часом можна буде побачити точно таке ошатне плаття у багатьох дівчат.

Щоб не говорили, а Маша Єфросініна завжди задає як необхідно одягатися, щоб бути стильною, красивою і подобатися чоловікам. І треба сказати їй це з успіхом вдається.

Красива жінка, модний і стильний наряд – це Маша Єфросініна.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.