Діма Білан із сумними очима розповів навіщо їде на студію. Каже, що готує прихильникам дещо нетипове

Діма Білан, який влітку пережив госпіталізацію, здивував фанатів новим сторіз. Співак розповів про плани

Діма Білан опублікував неоднозначне відео у сторіз. Співак написав, що у душі зима, а у серці заметіль. Проте, у нього є настрій рухатися в бік студії звукозапису для того, щоб згодом здивувати прихильників новим хітом.

Про що буде пісня – співак не розкриває таємниць.

Діма Білан розповідає про плани

Загалом Діма останній час демонструє продуктивність. Нещодавно він побував на шоу, де перевиховують дівчат-пацанок. Там він виступив у ролі наставника бунтарок та зняв кілька відео з учасницями.

Попри свій характер. минуле та звички, дівчата дуже прихильно поставилися до співака і виражали тільки дуже позитивні емоції.

Та цей рік у житті співака був також складним. 2020 став для Діми роком відвідування лікарень.

Співак зізнався, що концертами доводилося виходити на сцену c високою температурою, відчував слабкість і погано себе почував.

За словами Білана, ймовірно він захворів у Ялті, коли покатався на катері, вочевидь прохолов, носогорло захворіло і вже в Пітері на концерті він був з температурою. Халепа трапилася влітку.

Білан зазначив, що тоді результат тесту на коронавірус виявився негативним. При цьому у співака діагностували запалення легенів.

В середині січня Білан переніс операцію на нозі. Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фотографію на лікарняному ліжку з забинтованою ногою. Знімок був зроблений перед операцією з видалення титанової пластини з дев’ятьма шурупами зі зламаної ноги.

Про ці всі пригоди писав Білан в Інстаграмі. Проте, єдине чого не висвітлює співак, так це особистого життя. Раніше ЗМІ часто розповідали про романи артиста, та зараз про жінок Діми ніхто не знає.

До речі, Діма Білан вважається одним з найбагатших російських знаменитостей. За версією того ж журналу Forbes за 2017 рік, співак знаходився на 5-му місці з доходом в $ 6 млн.
Така річна зарплата дозволяє зірці займатися власним бізнесом. Так, влітку 2018 року артист похвалився своїм «дітищем»: чоловік відкрив готель, який отримав класифікацію в 3 зірки та призначений для бюджетного відпочинку.

Схожі статті