Максим Галкін показав, якою актрисою росте донька Пугачової у своєму новому ролику (ВІДЕО)

Максим Галкін з дитинства привчає своїх дітей до камер та сцени. Цікаво, що з цього вийде.

Ліза та Гаррі, як народилися, вже потрапили до пильного ока прихильників та журналістів. Це і не дивно, адже близнята з’явилися на світ завдяки сучасним репродуктивним технологіям та прагматичності Алли Борисівни, яка свого часу заморозила свої яйцеклітини.

Це дозволило зірки знову стати мамою вже у поважному віці.

Її чоловік, Максим, намагається показати прихильникам майже кожну цікавинку з життя дітей та не соромиться привчати їх до зйомок та по-дорослому вчитися, вочевидь, заробляти кошти.

Нагадаємо, що Ліза та Гаррі народилися у 2013 році та зовсім недавно пішли у школу.

У новому рекламному ролику про лікарські засоби, Максим – активний учасник пишного святкового застілля. На столі чого тільки немає: салати з майонезом, риба, м’ясо, алкогольні напої. Чоловіку після всіх з’їдених страв – зле.

І тут у кадрі з’являється його донька Ліза, яка готова допомогти батьку з проблемою. За сюжетом дівчинка рекламує препарат.

До речі, це не перший комерційний ролик, де діти Галкіна та Пугачової залучені з ініціативи батьків. Здавалося, що зовсім нещодавно Максим рекламував разом з малечею ковбаси.

Прихильникам у коментарях зірковий батько висловитися не дає. Під обома рекламними дописами не можна лишити своєї думки нікому.

Про виховання своїх дітей подружжя раніше розповідало, що попри всі статки та багатство, Ліза та Гаррі мають свої хатні обов’язки та їм не дозволяють зайвого. Наприклад, малечу буде покарано, якщо вони не приберуть після себе своїх іграшок.

Щодо майбутньої кар’єри, Максим не раз зазначав, що знає напевно, що діти через славу своїх батьків будуть завжди під прицілом фото та відео камер. Проте, чоловік зазначає, що його син та донька мають самі обрати заняття, яке їм буде до вподоби.

Зіркові малята вже проявляють свої таланти: обидва – дуже музикальні, проте дівчинка має більше артистизму (напевно через це батько і бере її частіше на знімання), а хлопчик має дослідницький характер.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.