Як виглядають президентські діти: Олександра і Кирило Зеленські та Михайло, Олександра і Євгенія Порошенки

Президентські нащадки постають в центрі уваги всього народу, адже всім цікаво, чим займаються діти високоповажних особистостей держави. Що відомо про наймолодших представників родини?

Нікому не секрет, що наші діти ладні брати приклад зі своїх батьків, або ж навпаки – протистояти їхньому впливу та бути повною протилежністю. Дізнаємося, чим займаються нащадки нинішнього Президента України Володимира Зеленського та його попередника Петра Порошенка.

Діти Володимира та Олени Зеленських

Історія цього кохання відома майже кожному й навіть можна зняти невеличкий фільм, як дівчина покохала простого молодика, який спочатку не сподобався. Зеленський не поспішав одружуватися з Оленою цілих 8 років, адже шлюб асоціювався зі швидкою появою дітей. Проте, зігравши весілля у 2003 році, подружжя прожило для себе лише рік, адже у 2004 з’явилася донечка, яку назвали Олександрою.

Олександра Зеленська
Олександра Зеленська

У 2013 році дружина Президента подарувала ще й сина Кирила, який не любить з’являтися з батьками в публічному просторі.

Відомо, що старша донька вже студентка. Вона навчається в українському виші, обравши гуманітарний факультет. Дівчина перейняла таланти зіркового татка, адже з дитинства брала участь в різних талант-шоу. Вся родина пишається, що вони разом знаходяться в Україні.

Володимир Зеленський розповів, де навчаються його діти та як живуть зараз
Володимир Зеленський з дітьми та дружиною

Молодший Кирило прийняв позицію не афішувати свою особистість. Відомо тільки те, що хлопчик ходить до школи й не любить вчитися влітку. Також війна навчила сина Зеленських розбиратися в зброї, яку використовують для захисту країни.

Діти Петра та Марини Порошенків

П’ятий Президент України – багатодітний батько, адже має четверо дітей та навіть двоє онуків.

Сім’ю цього подружжя прийняти називати однією з найміцніших, адже разом вони  перебувають понад 30 років. Відомо, що найстарший син Петра та Марини – Олексій, як тато пішов до політики. Займається бізнесом, член комітету з питань митної та податкової політики. Це єдиний нащадок Петра, який здобув освіту в Україну. Закінчив університет Шевченка, а потім навчався в Лондонській школі економіки і політичних наук.

О
Олексій Порошенко

Сестри-двійнята Олександра та Євгенія Порошенки з’явилися на світ у 2000 році. Навчалися в престижному закладі, в коледжі Великої Британії – Concord Colleage. Зараз Євгенія пішла в режисуру, а Олександра занурилася в економіку. Навчаються наразі у Лондонських вишах.

Олександра та Євгенія Порошенки

Наймолодший син Михайло з’явився на світ у 2001 році. Навчався там, де й сестри-двійнята в Concord Colleage. Займається футболом в “Динамо”. В загальній сумі Порошенки витрачають на навчання нащадків близько 4 млн грн на рік.

Михайло Порошенко

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.