Переможниця “Холостяк-11” Анна Богдан вразила розкішним відпочинком в Туреччині – Заливако подібним не балував

Турагентка Анна Богдан стала широко впізнаваною серед української групи населення після появи на романтичному реаліті-шоу "Холостяк-11" й нині під особливим прицілом ока публіка спостерігає за її життям.

Робота у сфері обслуговування – відповідальна та важлива місія, адже догодити людям, подарувати їм приємні емоції та враження, а найголовніше почути кожного, ладні не всі. Туристична агентка Анна Богдан професіонал своєї справи, адже організований тур сонячною Туреччиною, з незнайомою групою туристів пройшов на славу.

У своєму Instagram Богдан поділилася з підписниками, які розкішні місця відвідала з компанією, яка потоваришувала та знайшла серед одне одного нових друзів. Анна анонсувала, що набирала людей для поїздки в тур за кордон, тому всі охочі могли приєднатися.

Розповідає, що жодна поїздка новою країною не обходиться без екскурсій, тому надала рекомендацію, на що варто подивитися, бувши в Туреччині.

“Жоден тур не обходиться без екскурсій. Хочу поділитися з вами, яке гарне місце ми відвідали. Каньйон Гейнюк – дивовижна природна пам’ятка Туреччини, яку обов’язково варто відвідати”, – поділилася Анна.

Анна Богдан вразила розкішним відпочинком в Туреччині

Додала, що вертикальні стіни пам’ятки вражають своїм забарвленням: десь чорні, десь білі, а десь взагалі чорні смугасті та зелені. Також впадає в око вода бірюзового кольору та смарагдова зелень навколо. Додала, що туристи та вона сама досі під великим враженням від побаченого та пережитого.

Анна Богдан вразила розкішним відпочинком в Туреччині

Нагадаємо, що влітку 2022 року героїня нашої статті приголомшила зізнанням, що стосункам з холостяком Михайлом Заливако прийшов кінець. В подробиці вдаватися не стала, однак розповіла, що розставання переживала досить важко.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.