Як Кароль та Могилевська: Осадча підтримала тренд колег та показала обличчя без макіяжу – вдома в прикрасах

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча, схоже, вирішила взяти приклад з медійних колег, адже жінка не побоялася показати зовнішній вигляд без косметики та іншого гриму.

Героїня нашого матеріалу Катерина Осадча ніколи не зупиняється на досягнутому, тому нещодавно взялася за реалізацію важливого соціального проєкту “Родина для кожної дитини”. З цієї нагоди жінка поспілкувалася з першою леді України Оленою Зеленською, обговоривши важливі питання, які допоможуть сім’ям в усиновленні дитини.

У першому виписку телеведуча разом з командою та експертами обговорили форми виховання дітей в родинах, розвиток українських інтернатів та чому люди, які хочуть взяти дитину до своєї сім’ї не можуть довести справу до кінця.

Катерина Осадча
Катерина Осашча

Чоловік Юрій Горбунов повністю підтримує кохану в нових починаннях та соціальних проєктах важливого значення, адже сам активно займається громадською діяльністю, збирає кошти для ЗСУ на благодійних заходах та надає звіт в дописах, куди направляється певна сума коштів.

Днями відома українська телеведуча Катерина Осадча змогла похизуватися природною вродою без макіяжу. Це вже стало своєрідним трендом в соціальних мережах, адже спочатку Кароль оприлюднювала домашні світлини без косметики, потім Могилевська на відпочинку в Одесі, а тепер Осадча у новому письмовому зверненні в Instagram-Stories.

Осадча підтримала тренд колег та показала обличчя без макіяжу

На світлині знаменитість широко посміхалася, де видніються стримані улюблені прикраси: кільце на пальці й срібні підвіски різного типу та оздоблення. Зірка 1+1 обговорила останню новину росії, яка присвячена Сімонян та Собчак, що тільки повеселила українців своєю версією.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.