Вагітна Слава Камінська показала свій величезний круглий живіт та розповіла, хто в ньому: “Дякую, коханий”

Відома українська співачка Слава Камінська повідомила про те, що у її житті, імовірно, скоро з'явиться маленька дитина. Артистка постала з круглим животом.

Відома українська співачка Слава Камінська навіть не встигла натішитися своїй сольній кар’єрі, як почалася війна. Зірка була вимушена евакуюватися разом з обома дітьми до Нідерландів. Неодноразово вона розповідала, наскільки їй було важко звикнути до нових реалій. Зокрема мова йшла про фінансові проблеми: Слава звикла до наявності персоналу та нянь.

Важко артистка переживала і зміни. Наприклад, вона не хотіла переходити на українську мову, через що навіть заявила, що не повернеться додому. Втім, її поїздки стаються все частіше, а свій останній хіт вона вже переклала.

Вагітна Слава Камінська показала свій величезний круглий живіт

Декілька разів співачка відкрито жартувала про свою зайву вагу. Специфічне почуття гумору зірки розуміють далеко не всі, а тому часом шанувальники не знають, як реагувати на ту чи іншу інформацію, яку вона публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Слава Камінська показала, як виглядає її дочка з рожевим волоссям
Вагітна Слава Камінська показала свій величезний круглий живіт

Але з вагітністю користувачі мережі вирішили її все ж таки привітати. Так, нещодавно Камінська оприлюднила кадр, на якому постала з величезним животом на тлі моря. Так як Слава була у роздільному купальнику, абсолютно всі нюанси фігури були помітні. Хоча не варто відкидати варіант, що зірка вдалася до фотошопу та вирішила привернути до себе увагу.

У коментарях шанувальники та знайомі почали активно вітати майбутню маму з третьою дитиною. Нагадуємо, що слава Камінська народила від відомого пластичного хірурга Едгара Камінського двох дітей.

До речі, зараз місцеположення її колишнього чоловіка невідоме. На початку війни навколо родини розгорівся небувалий скандал, адже подейкували, що лікар забрав разом з собою усю свою техніку та забрався геть, хоча країна як ніколи в ньому має потребу. Тим часом Слава Камінська через рік розповіла про те, що в її житті з’явився новий коханий. Імовірно, саме від нього вона і завагітніла.

Також зірка почала активно жартувати на рахунок того, кого саме чекає. За її словами, там Льоша.

Схожі статті

На порозі материнства: Злата Огнєвіч не змогла приховати округлий живіт ні за жакетом, ні за піджаком

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вийшла в місто у модному костюмі, але засвітила вельми цікаву деталь. Що сталося? Детальніше в матеріалі.

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.