Зірка каналу 1+1 Соломія Вітвіцька показала, як і де відпочила цього літа: “Які часи, такий і відпочинок”

Останні два літа стали дуже страшними і дивними для кожного українця. Оскільки в нашій країні триває війна, яка не дозволяє нам жити повноцінним життям, до якого ми звикли.

Відпочинок – це важлива складова нормального повноцінного існування, оскільки всі ми працюємо, втомлюємося і не так фізично, як морально, адже люди – це живий організм, для якого надважливо бути в строю і робити свої справи на відмінно і з високим результатом.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Але так сталося, що в нашу країну увірвалась війна, і тепер для багатьох відпочинок – це розкіш і мрія. небагато людей насправді зараз мають змогу кудись поїхати. А деякі просто не хочуть робити важкий шлях, адже зараз дорога в інші країни можлива лише через Польщу. А на кордоні можна простояти понад 20-ти годин. І саме через такий складний шлях люди залишаються в межах України.

Деякі не мають права виїхати, але медійним людям набагато простіше, адже вони мають право виїхати з України в будь-який момент. Т найбільше в цьому плані пощастило жінкам, але не всі з них теж мали змогу поїхати відпочити.

Так, наприклад, ведуча ТСН Соломія Вітвіцька днями вирішила пожартувати з приводу свого літнього відпочинку. Якого ймовірніше за все не було, бо вона весь час працювала і не мала змоги поїхати на курорт.

Отже, в одному з останніх ефірів був певний сюжет з картинкою моря позаду. І Вітвіцька вирішила зробити селфі на цьому фоні і саркастично підписала цей кадр.

“Яке літо, такий і відпочинок” – написала Соломія.

Сторіс Соломії

Така фраза знайома багатьом, особливо зараз, коли в Україні зовсім немає безпечних місць для відпочинку. Це, звісно, тимчасове явище, але врешті-решт колись все налагодиться і ми знову зможемо відпочивати на своїх морях.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.