Полтавська хоче зробити з Остапчука 20-річного та мучить його масками для обличчя: “Потім дякую скаже”

Катерина Полтавська і Володимир Остапчук є однією з найпопулярніших пар серед українського шоу-бізнесу. До них прикута неймовірна кількість уваги зі сторони прихильників та ЗМІ.

Стосунки Полтавської й Остапчука розпочалися для всіх дуже несподівано. Навіть для них самих це сталося різко і набирало обертів з кожним днем. Адже почати жити разом після двох живих зустрічей – це ніби історія з фільму. Але ця історія спонтанного кохання триває й досі. Пара досі живе разом і разом вони створюють цікаві проєкти та удосконалюють одне одного.

Катерина і Володимир
Катерина і Володимир

Володимир вважає, що жінка поруч, дуже сильно впливає на чоловіка і це дійсно так, адже за час відносин з Катериною шоумен став більш спокійним, розсудливим. Хоча Каті лише 23 роки, вона є дуже мудрою і розумною дівчиною, яка може надихати та бути для чоловіка не лише другою половинкою, а й міцною опорою в ті моменти, коли це необхідно.

В нашому житті дуже важко зустріти людину, з якою б захотілося проводити весь свій час і змінюватися заради неї. Оскільки за плечима Володимира вже є два розлучення, для нього ця зустріч була доленосною і показником того, що варто піддаватися почуттям знову і знову. Адже ніхто не гарантує, що шлюб – це вічне кохання.

Спостерігаючи за їхніми відносинами, можна сміливо сказати, що там присутнє кохання і гармонія, бо вони щирі та відверті одне з одним. Здається, що між Катею і Володимиром немає жодних таємниць і недомовок, а це і є основа міцних і довготривалих стосунків.

Так, наприклад, Володимир вже звик робити разом з Катею косметологічні процедури, які важливі для краси шкіри і її якості, а йому як ведучому це необхідно. Звісно, дівчина шуткує з цього приводу, ніби вона знущається зі свого коханого, але потім він скаже за це їй дякую.

Сторіс Катерини
Сторіс Катерини

Тож, у кожної пари закоханих є свої ритуали й звички. Та це й чудово, оскільки це зближує їх.

Схожі статті

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?