Аристократично-сметанна шкіра і нічого спільного з матір’ю: як виглядає друга донька Сніжани Єгорової (ФОТО)

Багатодітна Сніжана Єгорова вже давно не проживає на території України, а її діти розлітаються наче пташки з гнізда. Нещодавно її дочка Олександра показала, як вона виглядає зараз.

Старші дочки відомої української ведучої Сніжани Єгорової пішли по її стопах і також присвятили своє життя телебаченню. Стася Ровінська з’являлася в ефірах телеканалу “1+1” багато років. Так само її сестра Олександра свого часу світилася на “Новому каналі”, намагаючись опанувати цю професію.

Однак, складні стосунки у Сніжани склалися не тільки зі співвітчизниками, а із членами власної сім’ї. Два роки тому Стася прийняла рішення звільнитися, емігрувати до Сполучених Штатів Америки і, можливо, це рішення було прийняте не тільки на основі скандалу, який розпочався в Україні, пов’язаний зі зрадою Сніжани, а також повномасштабною війною, через яку Ровінська була вимушена евакуюватися з дітьми.

В Штатах вже перебувала її сестра Олександра, яка доволі рано вийшла заміж та почала будувати своє життя подалі від зіркової матері.

Саша Єгорова показала, як виглядає зараз

Як виглядає друга донька Сніжани Єгорової. Олександра Єгорова

Дівчина так само зіштовхнулася з кризою в стосунках з найріднішою людиною, але не схиляє голови, гордо крокує вперед та має ніжні взаємини з сестричкою. Попри можливість будувати успішне та щасливе життя в Україні, адже досвід роботи на телебаченні вчора це велике досягнення, Олександра вирішила, що блискуча майбутнє її чекає саме США. І варто відмітити, що зараз вона виглядає, як топ-модель.

Так, нещодавно Олександр оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому продемонструвала білосніжну шкіру, рельєфні ключиці, доволі тонку шию і природну вроду. На обличчі дівчини мінімум косметики, брови доволі густі, а погляд дуже глибокий.

У Саші небагато підписників. Вона не блогерка і не намагається привернути до себе увагу контентом лайфстайл. Як дитина знаменитості, вона прекрасно знає, що таке любов публіки і її ненависть. Саме тому вона, імовірно, обрала інший шлях до своєї американської мрії.

До речі, в Україні Саша не була близько 9 років, а тому не бачилася зі своєю сім’єю доволі довго. Про це не так давно розповіла її сестра Стася ексклюзивному коментарі для “1+1”.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.