Катя Осадча показала круглий живіт і зізналася, що знову ховала вагітність на Голосі, і знову від Горбунова

Катя Осадча має великий досвід маскування та якісного гриму. Так, жодного разу глядачі не запідозрили телеведучу у вагітності під час зйомок.

Здавалося, що це просто нереально приховати вагітність, будучи неймовірно стрункою, і вдягаючи вечірні сукні під світлом десятків софітів. І тим не менш, Катя Осадча довела, що це можливо двічі.

Так, поки зірку підозрювали у тому, що вона крутить роман з Юрієм Горбуновим, вона не просто перебувала з ним у стосунках, а виношувала його дитя і вела вечірні програми, знаходячись у цікавому положенні, і будучи у статусі дружини свого колеги.

Катя Осадча показала круглий живіт та зізналася, що знову ховала вагітність

Звісно, хтось здогадувався. Все ж таки оператори намагалися співпрацювати зі знаменитістю та приховати реальне положення справ. Осадча також провела неймовірну роботу, адже добирала сукні, які максимально приховували факт її вагітності.

Коли Катерина поспілкувалася з журналістами та зізналася, що от–от має народити, здивуванню публіки не було меж. Втім, цей самий фокус вона проробила вдруге. І вже тоді не було сумнівів, що на телебаченні дійсно можна створювати дива.

Катя Осадча показала круглий живіт та зізналася, що знову ховала вагітність. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нещодавно телеведуча опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram добірку архівних кадрів, на яких показала, як виглядала у кадрі, будучи при надії.

Для тих, хто не здогадався, Осадча підкреслила, що дійсно успішно ховала живіт за масивними прикрасами на сукнях. Можливо, це натяк. Адже Катерина нещодавно успішно від знялася у новому європейському сезоні “Голосу країни”. Втім, це може бути лише такий собі маркетинг, щоб нагадати своїм підписникам про трансляцію сезону, а вірніше наближення фіналу, який станеться у цю неділю.

Нагадуємо, що не так давно Катя Осадча відповіла на питання стосовно імовірної наступної вагітності, адже неодноразово Юрій Горбунов виражав своє бажання стати батьком дівчинки. Тоді ж Катерина зізналася, що насправді народження Данила не планувала, але щастя підкралося непомітно. Тож Осадча не виключає імовірності того, що може завагітніти вчетверте, хоча і не має цього у планах.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?